Ekonomi

Kamu bankalarından ihtiyaç sahiplerine nakit destek! Faiz oranları belli oldu

Vakıfbank, Halkbank ve Ziraat Bankası tarafından ihtiyacı olan vatandaşlar için peş peşe kredi kampanyaları duyuruldu. Bu kampanya kapsamında ihtiyacı olan vatandaşlara nakit verilecek ve bu kredi kampanyaları için faiz oranları paylaşıldı. 

Bankaların internet siteleri ve şubeleri üzerinden bu krediler için başvurular yapılabilecektir. Başvuru yapacak olan vatandaşlar için faiz oranları ve vade sayısı paylaşıldı. Kamu bankalarının faiz oranları ise şöyle oldu:

VAKIFBANK

Vakıfbank tarafından taksitli ihtiyaç kredisi duyuruldu. Bu kredi açıklamasında ise “Evlilikten eğitime, beyaz eşyadan mobilyaya tüm istekleriniz için gerekli nakit ihtiyacını bankamız Taksitli İhtiyaç Kredisi ile karşılayabilirsiniz.” ifadeleri kullanıldı. Bu kredide 36 ay avde bulunuyor ve faiz oranları şöyle oluyor:

tabb.jpg

Detaylar için TIKLAYIN.

ZİRAAT BANKASI

Ziraat Bankası tarafından duyurulan tüketici kredisinde ise “Tüm bireysel ihtiyaçlarınızın finansmanında kullanabileceğiniz 36 aya kadar vade imkânına sahip Tüketici Kredimize hemen başvurun, paranız uygun faiz oranları ve dilediğiniz ödeme seçenekleriyle en kısa sürede cebinizde olsun.” açıklaması yapıldı. Bu kredide 36 ay vade imkanı bulunuyor ve yüzde 1,75 faiz oranı var.

Detaylar İçin TIKLAYIN.

HALKBANK

Halkbank tarafından da ihtiyaç kredisi duyuruldu. Bu kredi kapsamında 36 ay vade ve yüzde 1,80 faiz oranı bulunuyor. Halkbank tarafından yapılan açıklamada ise “Bireysel tüm nakit ihtiyaçlarınız için aylık %1,80 faiz oranı ve her bütçeye uygun geri ödeme seçenekleriyle 36 ay vadeli kredimizdir.” ifadeleri kullanıldı.

Detaylar için TIKLAYIN.