Gündem

Sevindiren haber geldi! Bu ilçemizde 3 gündür tek bir vaka bile yok!

Konuyla ilgili sevindiren haber Taraklı Kaymakamı Özgür Kaya tarafından geldi. Kaya, yapmış olduğu açıklamasında ‘Sakin Şehir’ unvanı alan Taraklı bölgesinde 3 gün boyunca pozitif vaka görülmediğini belirtti.

DENETİMLER SORUN VERMEYE BAŞLADI

Kaya, açıklamasının devamında ilçe genelinde yapılan denetimlerin sorun vermeye başladığını belirterek, denetimlerin halen devam ettiğini söyledi. Son 3 gündür yeni vakanın olmadığını belirten Kaya, “Vaka sayılarında düşüşe geçmiştik, son 3 gündür yeni vaka çıkmıyor” dedi.

tap-dh09-cover.jpg

SON 3 GÜNDÜR YENİ VAKA ÇIKMIYOR

Taraklı Kaymakamı Özgür Kaya konuyla ilgili yapmış olduğu açıklamasında şu ifadeyi kaydetti:

“Son 3 günde yeni bir vakaya rastlanılmadı ilçe genelinde. Yapılan denetimler sonuçlarını vermeye başladı. Bakanlığımızın yayınladığı genelge kapsamında, Sayın Valimiz koordinesinde çok yoğun çalışıyoruz. Yoğun bir şekilde denetimlerimiz devam ediyor. Valiliğimiz koordinesinde Uyguladığımız tedbirlerin meyvesini alıyoruz. Taraklı halkının gösterdiği uyum ve destekte var burada. Sayın Valimizin önderliğinde vali yardımcılarımız ve meslek büyüklerimiz ile birlikte sürekli iletişim halindeyiz. Onların yönlendirmeleri ile birlikte genelgedeki denetimleri yerine getiriyoruz. Bu şekilde devam edeceğiz. Vaka sayılarında düşüşe geçmiştik, son 3 gündür yeni vaka çıkmıyor. Taraklı insanı da anlayışlı, kurallara uyan bir halk ve inşallah böyle gideriz diye umuyorum. Genelgeleri taviz vermeden uyguluyoruz. Türkiye’nin her yerinde olduğu gibi İl ve İlçe Hıfzıssıhha Kurullarında alınan kararları gerçekleştiriyoruz. En büyük desteği bakanlıktan ve sayın Valimizden alıyoruz”