Gündem

Coşkun Sabah’ın Kızının Bikinili Fotoğrafları hakkında açıklaması şoke etti! Ben İzmirli değilim! Diyarbakırlıyım!

Magazin dünyasında kızının öne çıkan bikinili fotoğrafları hakkında konuşan sanatçı Coşkun Sabah herkesi şaşırttı.

COŞKUN SABAH’IN KIZININ BİKİNİLİ FOTOĞRAFLARI HAKKINDA YAPTIĞI OLAY AÇIKLAMA

Kızının bikinili fotoğrafları hakkında dikkat çeken bir şekilde açıklama yapan Coşkun Sabah, “Kızımla bir ay küs kaldık ama olayın öncesi var. Benim kızım da babası gibi safın önde gideni. Gitmiş koymuş İnstagram hesabına bikinili fotoğraflarını. Haber siteleri de almış boy boy fotoğrafları yayınlamışlar. Kızımın bikinili fotoğrafları elden ele dolaşıyor. Bu hoş bir şey mi?” dedi.

5f251397adcdeb1b1478c4a4.jpg

BEN DİYARBAKIRLIYIM İZMİRLİ DEĞİL!

Ayrıca açıklamalarında dikkat çeken ifadeler kullanan Coşkun Sabah, “Türkiye nüfusunun yüzde kaçı türbanlı bundan haberiniz var mı? Kimse kimseyi yargılamamalı. Benim geleneklerim, göreneklerim var. Ben Diyarbakırlıyım. Tamam batılılara saygı duyuyorum kimseyi eleştirmiyorum. Ancak İzmirli, Aydınlı, Manisalı bir baba bundan rahatsız olmayabilir hatta destek de verebilir. Yalnız bir Urfalı, bir Diyarbakırlı, bir Antepli bunu kabul edebilir mi? İnsanlar örfleriyle, adetleriyle yaşar. Bize ters bu durum.” ifadelerini kullandı.

coskun-sabah-instagram-da-kizi-roza-ya-yasakl-13472987-o.jpg

Coşkun Sabah’ın açıklamalarının devamı şöyle:

Bugün sosyal medyaya bakıyorsunuz sapıklar sarmış ortalığı. Her türlü pislik bu ortamlarda oluyor. Bu sapıklar benim kızımın fotoğraflarına neden baksınlar. Tamam plajda bunu herkes giriyor. O ortam o şekilde gerektiriyor. Plajda bikini giydin diye kimse dönüp bakmaz ama internet sapıkları öyle mi?

Ayrıca Hülya Avşar ile yıllar önce yaşadığı aşk ve o aşkın ayrılığı ile gündeme gelen Coşkun Sabah bu konuda ise, “Konunun benimle alakası yok. Ben Uçankuş TV’de bir programa katıldım. Müzikten konuşuyorduk ve bir anda “Hülya Avşar Coşkun Sabah’ı aldattı” yazan bir gazete küpürü çıktı karşımıza. Tamam Hülya Avşar beni o dönem Tanju Çolak ile aldattı. Allah’ın bildiğini kuldan neden saklayayım. Ancak bunu gündeme getiren ben değilim. Sonra sosyal medyada beni linç ediyorlar.” dedi.

Bir Yorum

  1. Bankadan emekli 66 yaşında dinç emekli 50 yaşında gibi diyarbakır doğumlu elazığlı işe çok ihtiyacı olan biriyim telefon 0542 3037676 saygılarımla