Ekonomi

Denizbank 6 ay faizsiz kredi detaylarını açıkladı!

Genel Müdür Ateş, yapmış olduğu açıklamasında 2021 yılı içerisinde ekonominin büyüyeceğini vurgulayarak, pandemi dönemi içerisinde verilen desteklere ek olarak 4 milyar TL kredi miktarını ertelediklerini belirtti.

0x0-12-eylul-evde-bakim-maasi-yatan-iller-listesi-evde-bakim-maasi-hangi-illerde-yatti-1599890135739.jpg

6 AYA KADAR FAİZSİZ DÖNEM

Ateş, yapmış olduğu açıklamasında “Üreticinin tarımsal faaliyetini sürdürmesi için 6 aya kadar faizsiz dönem ile finanse ettiğimiz Üretici Kart tarafında yüzde 25 ciro artışı ile de desteğimizi sürdürüyoruz” dedi.

BU YÖNDE YATIRIMLAR YAPTIK

2020 yılkının tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de zor bir şekilde geçtiğini belirten Ateş, bu kriz döneminde müşterilerin karşısına farklı fırsatlarla çıktıklarını belirterek, “Yıllar içinde gerçekleşmesini beklediğimiz dijital dönüşümü, küresel salgının etkisiyle birkaç ayda tecrübe ettik. 2020 yılının, dijitalde zorunluluğun yılı olarak tarihe geçeceği düşüncesiyle, biz de önceliğimizi, müşterilerimize en hızlı ve çevik şekilde hizmet vermeye devam edebilmek olarak belirledik ve bu yönde yatırımlar yaptık” dedi.

0x0-12-eylul-evde-bakim-maasi-yatan-iller-listesi-evde-bakim-maasi-hangi-illerde-yatti-1599890136323.jpg

Hakan Ateş, mevsimsel olarak çalışan ve pandemi döneminden etkilenen tüm sektörlerin kredi ödemelerinde yardımcı olduklarına gayret ettiklerini belirterek, 2020 yılı  nisan-ağustos aralığındaki 5 aylık dönemde toplam turizm kredilerinin yüzde  42’sinin yapılandırmasını/modifikasyonunu sonuçlandırdıklarını ifade etti.

Ateş aynı zamanda, salgın sürecinde sadece yeni kredi vererek değil, mevcut  kredileri öteleyerek de dükkanlarını açamayan, gelir yaratmakta güçlük çeken  KOBİ’lerin ve çiftçilerin yanında olduklarını söyledi.

ÜRETİCİ KART’IN YARARLARI NELERDİR?

Üretici kartın yılda sadece 1 kere ödenecek olmasının büyük avantajlı olduğunu ifade eden Ateş, ödeme vadesinin üreticinin üretimini yaptığı tarımsal ürününün desenine göre, yani hasadına göre belirlenebileceğini ifade etti.

Anlaşmalı işyerlerinden Üretici Kart ile yapılan alışverişlerde, üreticilerimiz 6 aya varan vade ve %0 faiz kampanya avantajından yararlanırlar.

0x0-asgari-ucrete-350-tl-zam-mujdesi-var-mi-2021-yili-asgari-ucret-brut-ve-net-zam-ne-kadar-olacak-iste-tarih-1600069156703.jpg

Üreticilerimiz Üretici Kart ile tarımsal işletme kredilerini DenizBank Şubeleri’nden ve ATM’lerden nakit çekebilir (7/24)ya da tarımsal faaliyetleri için ihtiyaç duyduğu ürün ve hizmetleri alabileceği DenizBank anlaşmalı işyerlerinde Üretici Kartlarını kullanabilirler.

Üreticilerimiz Üretici Kart’ına dilediği zaman ödeme yapabilir, ihtiyacı olduğunda yeniden nakit çekebilir veya tarımsal girdi alışverişlerinde kullanabilirler.

Üretici Kart sahibi olmak için URETICI yaz boşluk bırak, T.C. Kimlik numaranı ve bulunduğun ilin plaka kodunu aralarında boşluk bırakarak 3280’e SMS’le gönder.

vfds-16-9-1554270779.jpg

BAŞVURU NASIL YAPILACAK?

Başvurular ise SMS olarak direkt yapılabilecek. Kart sahibi olmak isteyenlerin URETICI yazarak boşluk bırakması TC kimlik numarası ve bulunan ilin plaka kodunu aralarında boşluk bırakarak 3280’e SMS ile göndermesi gerektiği ifade edildi.

ÜRETİCİ KART HAKKINDA MERAK EDİLEN TÜM DETAYLARA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYIN