Ekonomi

Bu bankalar geliri olmayana kredi veriyor! Şubeye gitmeye gerek yok! Gelir belgesiz kredi veren bankalar 2020

Bankalar müşterilerinin kredi taleplerine cevap verebilmek için bir takım şartlar ister. Bu şartlar arasında da gelir belgesi bulunmaktadır. Kredi alacak olan kişilerin düzenli ödeme yapacağından emin olmak isteyen bankalar, gelir belgesi talep edebiliyor. Ancak gelir belgesi olmayan vatandaşlara da bazı bankalar bir takım şartları sağladıklarında kredi verilebiliyor.

tl-para-16-9-1587912329-880x495.jpg

GELİR BELGESİ İSTEMİYOR

Müşterilerinin özellikle bu zor dönem içerisinde ihtiyaçlarını karşılamak için kredi verme şartlarını daha da kolaylaştıran bazı bankalar bulunuyor. Şubeye gitmenin gelir belgesi olmadan anında kredi alabileceğini bankaları faiz oranlarıyla birlikte sizler için derledik:

Vakıfbank: %1,75 faiz oranı (36 ay vade)

Fibabank: %1,20 faiz oranı (36 ay vade)

ING Bankası: %1,49 faiz oranı (36 ay vade) 3 ay ertelemeli

OdeaBank: %1,89 faiz oranı (36 ay vade)

AktifBank: %1,89 faiz oranı (İnternet üzerinden anında onaylı)

2697622-810x458.jpg

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Gelir belgesi olmayanlara şubeye gitmeden anında kredi veren bankaların da bir takım şartları bulunuyor. Bu krediden yararlanmak isteyen kişilerin sicilinin temiz olması ve kredi puanının yüksek olması gerekiyor.

2515369-810x458.jpg

Krediler için belirtilen faiz oranları Hayat Sigortalı ya da Sigortasız olarak değişkenlik gösterebiliyor. Konu ile ilgili ayrıntılı bilgi almak için yukarıda belirtilen ilgili bankalarla iletişime geçebilirsiniz.

kredi-cekemeyenlere-hayat-kurtaran-para-bulma-yontemleri-770x433.jpg

KREDİ SİCİLİ NEDİR?

Belirtilen bankalar, gelir belgesiz kredi vermek için kredi sicilinin temiz olup olmadığına bakıyor. Kredi sicili, kişinin kredi ya da kredi kartı ödemelerinin düzenli yapıp yapmadığını göstermektedir. Borcunu düzenli olarak ödeyen kişilerin kredi sicili temiz olur. 3 ay boyunca ödemeye yapmayan ve ödemelerini aksatan kişiler kara listeye alınır. Bu kişilerin kredi alması da neredeyse imkansız hale gelir.

Bir Yorum

  1. Kredi notunu öğrenmeye zorluyorsunuz 80 tl.öğrenme bedeli sonunda puanınız yeterli deyil 80 tl. Cebinizde üç kağıtçılar

  2. Coronadan olmazsa millet açlıktan seçildikten faizden ölecek
    Faizsiz düzen diye gelenler milleti faiz havuzunda boğuyor yetiş hz muhammet ribayi ayaklar altina aldim diyen ümmetin rıbayla ölüyor