Kültür-sanat

Yatıya Misafirim Var ödülü ne? Yatıya Misafirim Var ödülü kaç para?

Hafta içi her gün Kanal D ekranlarında saat 16.15’te ekranlara gelen Yatıya Misafirim Var ödülü merak konusu oldu. Özellikle izleyenler yarışmanın ödülünü internet üzerinden araştırmaya devam ediyor. Her gün farklı şehirlere giden ve oranın yöresel yiyeceklerini tadan ve mekanlarını ziyaret edenler günlük olarak puanlama yapıyor.

yatiya-misafirim-var-28-aralik-780x428.jpg

YATIYA MİSAFİRİM VAR ÖDÜLÜ NE?

Yatıya Misafirim Var ödülü ne? sorusu özellikle Cuma günlerinin en çok araştırılan konularından bir tanesi oluyor. Her hafta Cuma günü toplam puanlarla birlikte 1 kazananın açıklandığı Yatıya Misafirim Var kazanan ismi, büyük ödülü almaya hak kazanıyor.

Yarışmanın resmi hesaplarından kazananların büyük ödüle sahip olacağı ifade edilmişti. Ancak ödüle dair herhangi bir açıklama yapılmaması izleyenleri şaşırttı.

37139.jpg

YATIYA MİSAFİRİM VAR ÖDÜLÜ

Yatıya Misafirim Var ödülü ile ilgili izleyenler sosyal medya hesabı üzerinden bir takım paylaşımlarda bulunuyor. Yapılan paylaşımlarda ödülün yurt dışı tatili olduğu iddia ediliyor.

Ancak bir kısımda ödülün, diğer yarışma programlarında olduğu gibi 10 bin TL para ödülü olduklarını belirtiyor.

Geçtiğimiz haftanın kazananı Dilek Hanım, ödülü aldıktan sonra ödülü oğlu ve gelinini balayına göndermek için kullandığını ifade etmesinden sonra ödülün tatil olduğu ihtimali güçlendi.

Bir Yorum

  1. Geçen haftadan sonra bu hafta daha güzeldi. Burda iki yarışmacıyı hiç samimi bulmuyorum. Kına kıyafeti giyen hanıma çok sevindim ve çok duygulandım çok güzel bir süpriz oldu.