Ekonomi

2021 YouTube Para kazanma detayları açıklandı! Youtube para kazanma özelliği

Türkiye’de ve dünyada milyonlarca kişinin ekmek kapısı haline gelen Youtube, her gün içerik üreticilerin resmen para akıtıyor. Yotube üzerinden nasıl para kazanılır? 2021 YouTube Para kazanma özelliği nasıl açılır? sorularının cevapları da son zamanlarda en çok arananlar listesine girdi.

YOUTUBE PARA KAZANMA MÜJDESİ

“YouTube ile birlikte büyüyün” diyen Youtube içerik üreticilerine nasıl para kazanacaklarını da detaylı bir şekilde açıkladı. YouTube tarafından yapılan açıklamada  Youtube iş ortağı olduğunuzda videolarınızdan para kazanma, içerik üreticilerden destek alma ve çok daha fazlasına uygun hâle geleceğinizin müjdesi verilyor.

unnamed-1.jpg

YOUTUBE PARA KAZANMA NASIL AÇILIR?

YouTube İş Ortağı Programı’na katılmak için kanalınızın son 12 ay içinde herkese açık olarak 4.000 saat izlenmiş ve 1.000 aboneye sahip olması gerekir. Kanalınız ayrıca YouTube para kazanma politikaları ile uyumlu olup olmadığının anlaşılması için incelemeden geçer.

unnamed-2.jpg

YOUTUBE İÇERİK ÖNERİLERİ

Youtube üzerinden video içerik üretmek istiyorsanız özellikle özgünlüğe çok dikkat etmeniz gerekiyor. Hangi içeriği üretirseniz üretin özgün olmanız lazım. Youtube için üretilecek içerik önerileri şöyle:

-Çocuk oyunları Videoları

Bildiğiniz çocuk oyunlarını oynayarak ve nasıl oynandığını anlatarak içerik üretebilirsiniz.

9-4.jpg

-Yemek Yapma Videoları

Hem akşam yemeğini hazırlayıp hem de videosunu çekerek video içerik üretebilirsiniz. Bu içeriklerle milyonlarca aboneye ulaşan çok sayıda kişi var.

youtube-crowd-uproar-protest-ss-19201920-800x450-1.jpg

-Nasıl yapılır?

Bu videolarda kendi bildiğiniz bir meslek ya da alan seçerek nasıl yapılır? sorusuna cevap bularak video içerik üretebilirsiniz.