Ekonomi

BİM ve ŞOK marketlerden alışveriş yapanlar dikkat! Tamamen değişti! Artık..

BİM ve ŞOK marketler yeni kararlarını peş peşe açıkladı. Açıklanan karara göre koronavirüs salgını sebebiyle uygulanan sokağa çıkma yasağı sebebiyle, marketler aktüel ürünlerini daha önce tarihlerde raflara dizecek.

bim-sok-a101-aktuel-urunler-indir-bim-sokta-bu-hafta-neler-indirimde-h1537953893-3a2c49.jpg

81 İLDE PEK ÇOK ŞUBELERİ VAR

Dev marketlerin 81 ilde pek çok şubesiyle müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor. Dev marketler aldıkları kararla birlikte aktüel kataloğunda yer alan ürünlerinin satış gününü değiştirdi. İşte marketlerden yapılan açıklamalar..

0x0-marketlerde-yasaga-ayak-uydurdu-alisveris-yapacaklar-dikkat-bim-a101-ve-sok-aktueller-bundan-sonra-1609101860490.jpg

ÇARŞAMBA GÜNLERİ SATIŞA SUNULACAK

Konu ile ilgili BİM, resmi sayfasından yaptığı açıklamasında şu ifadeyi kaydetti:

“Değerli Müşterilerimiz, Koronavirüsle mücadele kapsamında devam eden hafta sonu sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle Cuma Aktüel ürünlerimizin satış gününde değişikliğe gidilmiştir. Bu kapsamda siz değerli müşterilerimize daha sağlık hizmet sunmak amacıyla Cuma günleri satışa sunulan Aktüel ürünlerimiz yeni bir duyuruya kadar ÇARŞAMBA günleri satışa sunulacaktır”

0x0-marketlerde-yasaga-ayak-uydurdu-alisveris-yapacaklar-dikkat-bim-a101-ve-sok-aktueller-bundan-sonra-1609101915974.jpg

ŞOK MARKETLERDE AÇIKLAMA YAPTI

Bir diğer açıklamada ŞOK marketlerden geldi. Dev market yaptığı açıklamasında normalde Cumartesi günleri satışa sunan indirimli aktüel ürünlerini artık ikinci bir karara kadar Cuma günleri satışa sunulacak.

Marketler yaptıkları duyuruda ikinci bir karara kadar aktüel ürünlerini yeni günlerinde satışa sunacaklarını ifade ettiler.

Bir Yorum

  1. Bende yeni karlar adık deyince ucuzluk karaı aldığlar sandım sayın bim yönetimi insanların karnını zor doyordu bu zaman neden demel gıdalar indirim yapmıyorsunuz artık kimsenin ilgisini çekmiyor çünkü insanların alım gücü kalmadı ben emekliyim ve ayin sonunu getiremiyuz onun için elinizi taşın altına koyon lütfen