Ekpss

EKPSS Sonuçları Meclise Taşındı

 EKPSS SONUÇLARI MECLİSE TAŞINDI

Engelli memur adaylarının kamu kurum ve kuruluşlarında istihdam edilmenin tek şartı olan Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavının sonuçlarının bir türlü açıklanmaması, adayları isyan etme noktasına getirmişti.

Adaylar kendilerinden sonra tercihleri alınan ve kısa bir süre sonra sonuçları açıklanan ÖSYS’yi baz tutarak, EKPSS’nin neden şu ana kadar açıklanmadığı konusunda ulaşabildikleri ilgili kişi ve kurumlara sormaya çalışmış defalarca da sitemiz aracılığı ile konu gündeme getirilmişti.

Engelli memur adaylarının sesi nihayetinde duyuldu ve konu meclis gündemine taşındı. Cumhuriyet Halk Partisi Bursa Milletvekili Nurhayat Altaca Kayışoğlu, Türkiye Büyük Millet Meclisinde yapmış olduğu konuşmasında, engelli memur adaylarının EKPSS sonuçlarının açıklanmasını beklediklerini ifade etti.

Altaca’nın bu yaklaşımı engelli memur adaylarınca memnuniyetle karşılanırken, adaylar artık EKPSS sonuçlarının bir an önce açıklanmasını yetkililerden talep etmektedirler.

Kamupersoneli.net olarak bizler de ÖSYS gibi bir sınavın kısa sürede açıklanıp da EKPSS gibi bir sınava ait yerleştirme sonuçlarının açıklanmaması karşısında ÖSYM’ye çağrıda bulunuyor ve engelli vatandaşlarımızın daha da mağdur olmaması için sonuçların bir an önce açıklanmasını belirtiyoruz.

İşte Cumhuriyet Halk Partisi Bursa Milletvekili Nurhayat Altaca Kayışoğlu’nun Türkiye Büyük Millet Meclisinde ele aldığı EKPSS sonuçlarına dair konuşması
 

YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haberlerin tüm hakları Kamupersoneli.Net’e aittir. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz. Kamupersoneli.Net tarafından üretilen haberlerin kaynak gösterilmeden kullanılması, 5846 Sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu’nun 36 ve 37. maddesine aykırıdır ve suç teşkil etmektedir. Ayrıca internet ortamında yapılan yayınların düzenlenmesi ile ilgili olarak 4 Mayıs 2007 tarihinde kabul edilen 5651 sayılı internet yasasına göre de bu durum cezai işlem gerektirmektedir.
 

Bir Yorum

  1. Teşekkürler sayin milletvekili sesimiz oldunuz açıklansin lütfen en kisa zamanda

  2. Ilkokul mezunuyum kura ile ekpss tercih yaptım çekildiler ne aciklanak

  3. Nihayet sesimizi duyurdular teşekkür ederim umarım bugün açıklanır

  4. Bursa engelli millet vekilimiz bu konuları meclise taşıması lazımken chp bursa millet vekili bu sorunu taşıyor kendisine sonsuz teşekkürler engelli vekilimiz seni biz seçtik ama siz bizim sorunları unutmuşa ben diyorsunuz lütfen hatırlayın ve hatırlayın saygılar

  5. E kpss tercih sonuçları neden açıklanmıyor, açıklansin artık lütfen

  6. okulların açılmasına az bi surekaldı çıkmicakta diyeyimki çıktı nasıl yetştiregiz başka il çıkarsa Allah için açıklayın artıkkkkkkkkkkkkkkkkk