Kültür-sanat

Bir Zamanlar Çukurova yaprak dökümü yaşıyor! Dizinin önemli oyuncularından biri daha ayrılıyor!

Gelen son bilgiye göre dizinin önemli oyuncularından birinin daha diziden ayrılacağı ifade edildi. Yılmaz ve Züleyha’nın aşkını anlatan ve 2021 yılı Mayıs ayı içerisinde final yapma kararını alan Bir Zamanlar Çukurova’da finale kadar yaprak dökümü sürecek gibi gözüküyor.

bir-zamanlar-cukurovada-ayriliklar-devam-ediyor-behice-karakteri-diziden-ayriliyor.jpg

SENARYO GEREĞİ ÖLECEK

Dizide Hünkar Yaman’ı öldüren Esra Dermancoğlu’nun da 85. bölümde senaryo gereceği öleceği belirtildi. Dizide Behice karakterine hayat veren usta oyuncu dizide ölerek, senaryo gereği ayrılacağı duyuruldu.

HÜNKAR YAMAN’I ÖLDÜRMÜŞTÜ

Behice karakterinin Hünkar Yaman’ı öldürdükten sonra bir türlü yakalanmaması izleyenleri sinirlendirmişti. Ancak gelen bilgiye göre yaptığı tüm kötülüklerin karşılığını bulduktan sonra öleceği haberi dizinin izleyenlerini sevindirdi.

esradermancioglu-behicehekimoglu-birzamanlarcukurova-750x375-c-1.jpg

UĞUR GÜNEŞ VEDA ETMİŞTİ

Uzun bir süredir diziden ayrılacağı konuşulan Uğur Güneş, diziden ayrıldı. Yılmaz Akkaya karakterine hayat veren usta oyuncunun yaşadığı problemler sebebiyle diziden ayrılacağı belirtilmişti. Ortaya atılan iddialar geçtiğimiz hafta yayınlanan bölümle birlikte doğru olarak gözükürken, yeni bölüm fragmanında Yılmaz’ın cenazesinin gösterilmesi, ayrılığı resmen kanıtlamış oldu.

Bir Yorum

  1. final versinler onun yerine daha güzel ve bir anlamı olan dizi gelebilir…