Dünya

Tüm dünya bunu konuşuyor! Pfizer koronavirüs aşısı oldu! 48 saat sonra hayatını kaybetti!

Son olarak bir sağlık çalışanının aşı olduktan 48 saat sonra öldüğü açıklandı.

Portekizli bir sağlık çalışanı Pfizer BioNTech koronavirüs aşısını olduktan yaklaşık 48 saat sonra hayatını kaybetti. Sağlık çalışanının aşı olduktan sonra herhangi bir yan etki göstermediği ifade edilerek, kesin sonuç için otopsi raporunun beklendiği ifade edildi.

1467552.jpg

YENİ YILDA HAYATINI KAYBETTİ

41 yaşındaki sağlık çalışanı Pfizer BioNTech koronavirüs aşısını yaptırdı. Ancak aşı yaptırdıktan 48 saat sonra yeni yıl gününde evinde fenalaşarak hayatını kaybetti.

YAN ETKİ GÖRÜLMEDİ

Porto’daki Portekiz Onkoloji Enstitüsü Pediatri Bölümü’nde görevli olan sağlık çalışanının aşı yaptırdıktan sonra herhangi bir yan etki görmediği belirtildi. Sağlık çalışanının babası, Portekiz gazetesi Correio da Manha’ya yapmış olduğu açıklamasında şu ifadeyi kullandı:

“O iyiydi. Hiçbir sağlık sorunu yoktu. Covid-19 aşısını yaptırdı fakat hiçbir semptom göstermedi. Ne olduğunu bilmiyorum. Sadece yanıtları istiyoruz. Kızımın ölümüne neyin yol açtığını bilmek istiyorum”

screenshot-17.jpg

OTOPSİ SONUCU BEKLENİYOR

Sağlık çalışanının aşı olduktan sonra hayatını kaybetmesi, tüm dünyada herkesi şoke etti. Konuyla ilgili resmi açıklamanın yapılması için sağlık çalışanının otopsi raporunun beklendiği ifade edildi.

Bir Yorum

  1. Virüse ölümler doyurmadı herhalde şimdide aşı ile insanları öldürmeyi planladılar. Katiller