Teknoloji

LimonHost’un Hosting Hizmetlerini İncelemeden Karar Vermeyin

Hayatımızda çok büyük bir yer kaplayan internette milyonlarca web sitesi bulunuyor. Web sitelerinde yer alan resimler, müzikler, videolar, web sayfaları ve benzeri dosyalar sunucularda barındırılıyor. Barındırma hizmetini veren gelişmiş bilgisayarlara sunucu deniliyor. Her web sitesinin, dosyalarını barındırmak için hosting hizmeti alması gerekiyor. Hosting hizmetleri; kullanıcılara sağladıkları alana, trafiğe ve bazı diğer özelliklere göre ücretlendiriliyor ve sınıflandırılıyorlar. 

SEO hosting bir web sitesinin optimize edilmesi, trafiğinin artırılması ve satışa daha fazla imkan tanınması için uygulanan geleneksel ve geleneksel olmayan tekniklere dayanıyor. SEO hosting hizmeti kapsamında; hesap oluşturma, çok amaçlı C sınıfı IP’ler ve SEO stratejilerinin geliştirilmesine yardımcı olacak diğer hizmetler sağlanıyor. 

SEO hostinglerini, normal hosting hizmetlerinden ayıran en önemli özelliğin SEO hostinglerinin web sitelerini C-Class IP adresleri üzerinde barındırması olduğu biliniyor. Tek C-Class tipi IP tabanlı hostinglerde birden fazla web sitesi barındırıldığında, siteler arasında birbirine verilen linkler değer kazanmıyor. SEO hosting hizmetinden yararlanan kullanıcılar ise sitelerinin her birine farklı C-Class IP adresleri verebiliyor ve siteleri arasında backlink paylaşımı yapabiliyorlar. SEO hostingler, SEO danışmanları açısından pek çok avantaj sağlıyor. SEO hosting hizmetleri sayesinde backlink konusunda farklı sitelerden backlink alınması için para ödenmesi ihtiyacı ortadan kalkıyor. 

SEO Hosting Avantajlarından Siz De Yararlanabilirsiniz

IP adresleri a, b, c, d ve e sınıfı olmak üzere beş farklı sınıfa ayrılıyor. En kaliteli sınıf A sınıfı IP’ler olarak biliniyor. A ve B sınıf IP özelliğindeki SEO hostingler çok zor bulunuyor ve yüksek fiyatlarla satın alınabiliyorlar. Bu yüzden SEO hosting hizmetleri için en ideal sınıf C sınıfı IP’ler olarak kabul ediliyor. SEO hostinglerde C-Class IP özelliği bulunduğundan SEO hosting hizmetinden yararlanan siteler Google’da SEO açısından daha uygun oluyorlar. Ayrıca, Google aynı IP üzerinde bulunan siteleri biliyor ve kullanıcının sunucusunda farklı bir illegal site olduğunda, SEO açısından sorun yaratabiliyor. SEO hostinglerde her siteye farklı IP adresi verilmesi sayesinde bu tehlike de ortadan kaldırılmış oluyor. SEO, Google’da herhangi bir kelime ile arama yapıldığında üst sırada olmayı hedefliyor. Üst sıralarda olmak için ise backlink alınması gerekiyor. Alınan backlinkler sayesinde site istenen kelimede üst sıralara çıkartılıyor. Page Rank değerinde de artış sağlanması söz konusu olabiliyor. SEO hosting hizmetleri sayesinde backlink alınması için gereken maliyet de büyük ölçüde azaltılabiliyor. SEO hosting hizmeti kapsamındaki barındırılan birden fazla sayıdaki siteler için link değişimi de yapılabiliyor. Normal koşullarda Google, aynı IP adresini taşıyan siteler arasında yapılan backlink eklemelerini önemsemiyor. Bu noktada SEO hostingin C-Class özelliği devreye giriyor. SEO hosting hizmetinden yararlanmak isteyenlerin kendilerine verilen maksimum IP adresinin sayısına, sitenin yüksek bir hıza sahip olmasına ve ping hızına dikkat etmeleri gerekiyor. 

LimonHost Kullanıcılarına 7/24 Destek Sağlıyor

Yoğunluğun dengelenmesi ve uptime’ın artırılması için birden fazla farklı sunucunun kullanıldığı hosting türü cloud hosting olarak isimlendiriliyor.  Cloud hosting hizmetinde web sitesi tek bir sunucu yerine merkezi bir havuzda yer alan kaynaklarla çalışan kümeyi kullanıyor. Böylece sunuculardan birinde sorun yaşandığında diğer sunucu devreye giriyor ve çalışma aksamamış oluyor. 

Cloud hosting hizmetinden yararlanan web siteleri de normal hosting hizmeti alan siteler gibi oldukça çeşitli olsa da bazı durumlarda cloud hosting özellikle popüler hale geliyor. Cloud hosting hizmeti e-ticaret siteleri, kurumsal web siteler ve yüksek trafikli siteler tarafından da tercih ediliyor. Daha fazla güce ihtiyacı olan web sitelerinde de ölçeklenebilirliği daha kolay olduğundan cloud hosting tercih edilebiliyor.  Bu yüzden yüksek trafiğin ve tıklanma sayılarının söz konusu olduğu haber ajansları ve yayıncılık alanındaki firmalar tarafından da tercih edilebiliyor. Cloud hosting çoğu durumda iyi bir çözüm olup sanal sunuculara ve paylaşımlı hosting hizmetlerine karşı güçlü bir rakip olarak kabul ediliyor. 

LimonHost hizmetlerine başladığı günden bu yana; fiyat avantajları, performans odaklılığı ve müşteri memnuniyeti ile ön plana çıkıyor. Yıllık ekonomik, kurumsal ve extra hosting alımı yapan kullanıcılar için LimonHost ücretsiz olarak domain kaydını gerçekleştiriyor. Tüm hosting paketlerinin kullanıcıları aylık ya da yıllık alım şartı olmaksızın ücretsiz SSL avantajından yararlanabiliyorlar. LimonHost’un deneyimli teknik ekibi, yeni kullanıcıların web sitelerini taşıma işlemini ücretsiz olarak gerçekleştiriyor. LimonHost sunucuları cloud teknolojisi ile yedekli olup bu sayede kesintisiz olarak hizmet verebiliyor. Profesyonel ekibi sayesinde, kullanıcılarına ihtiyaç duydukları her alanda 7/24 destek sağlayan LimonHost; hizmetlerinden memnun kalmayan kullanıcılarına 15 gün içerisinde koşulsuz iade avantajı da sunuyor. Sektörün öncü isimlerinden biri olan LimonHost; bulut servisleri, barındırma hizmetleri ve teknoloji danışmanlığı alanlarındaki hizmetlerini genişletmeye devam ediyor. Aynı zamanda AWS ve Microsoft gibi alanında lider markalarla yaptığı stratejik iş ortaklıklarıyla gücüne güç katmaya devam ediyor.