• Haberler
  • Sınavlar
  • 2018- İSG 1. Dönem Sınav Giriş Belgeleri Adayların Erişimine Açıldı!

2018- İSG 1. Dönem Sınav Giriş Belgeleri Adayların Erişimine Açıldı!

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı tarafından yayımlanan duyuruya göre İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü İşyeri Hekimliği ve İş Güvenliği Uzmanlığı Sınavı (İSG) sınav giriş belgeleri adayların erişimine açıldığı açıklandı.Ölçme, Seçme v

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı tarafından yayımlanan duyuruya göre; İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü İşyeri Hekimliği ve İş Güvenliği Uzmanlığı Sınavı (İSG) sınav giriş belgeleri adayların erişimine açıldığı açıklandı.

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı tarafından yayımlanan duyuruda ise;

"20 Mayıs 2018 tarihinde uygulanacak olan İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü İş Yeri Hekimliği ve İş Güvenliği Uzmanlığı 1. Dönem Sınavı (2018-İSG 1. Dönem) adaylarının sınava girecekleri bina/salonlara atanma işlemleri tamamlanmıştır.

Adaylar, sınava girecekleri yer bilgisini gösteren Sınava Giriş Belgesine ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr adresinden T.C. Kimlik numaraları ve aday şifreleri ile saat 14.00’den itibaren edineceklerdir.

DİKKAT!

2018-İSG 1. Dönem için adaylar saat 10.00’dan sonra sınav binalarına alınmayacaktır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur." ifadelerine yer verildi.

Kamu Personeli - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!

Bakmadan Geçme