Gündem

Yozgat’ta yollar kan gölüne döndü! Çok sayıda ölü ve yaralı var

Yozgat’ta bir vinç, TIR ve otomobilin karıştığı korkunç bir kaza meydana geldi.  Meydana gelen korkunç kazada yollar kan gölüne döndü.

KORKUNÇ KAZA

Meydana gelen kaza ile ilgili alınan bilgilere göre Halil İbrahim Kayalı yönetiminde TIR, Ayvacık Zile karayolu üzerinde Kırkdilim Köyü civarında Ergün Sesli isimli kişinin yönetiminde olan vinç ile çarpıştı. O sırada oradan geçen , Aslı Baştuğ isimli kişi yönetiminde olan otomobil duramadı ve kaza yapan araçlara arkadan çarptı. 

SAĞLIK EKİPLERİ SEVK EDİLDİ

Gelen ihbarlar üzerine olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. ve çevredeki vatandaşlar ile diğer sürücüler yaralılara yardım etti.

Korkunç zincirleme trafik kazasında ilk belirlemelere göre vinç şoförü Ergün Sesli ile vinç içerisinde bulunan Hüseyin Özdemirbaş ve Ebubekir Karabıyık isimli kişi olay yerinde hayatını kaybetti.  Diğer sürücüler ise yaralandı.

YARALILAR HASTANEYE KALDIRILDI

Sağlık ekipleri yaptıkları ilk müdahale sonrası 2 yaralıyı Çekerek ve Zile’deki hastaneye kaldırırken , olay yerine gelen kolluk ekipleri ve olay yeri savcısının incelemesinin ardından hayatını kaybeden 3 kişinin cansız bedenleri morga kaldırıldı.

Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.