Ekonomi

Bu yatırım aracı herkesi geride bırakıyor! Çok sert yükselecek! Şimdiden hazırlığınızı yapın!

Gümüş 2020’de oldukça yükselmiş, herkesi şaşırtmıştı. Geride bıraktığımız yıl içerisinde 7 TL’yi aşarak rekor kıran gümüş fiyatları, bu yıl yeni rekor kıracağı belirtildi. Ünlü piyasa uzmanları altın fiyatlarının yükselmesiyle birlikte, gümüş fiyatlarının da yükseleceği belirtildi.

gumus-75.jpg

GÜMÜŞ FİYATLARI SERT YÜKSELECEK

Gümüş fiyatlarıyla ilgili açıklamaya yapan uzman isim, David Morgan, yaptığı açıklamasında, “Gümüş, altını, platini, paladyumu ve diğer metallerin hepsini performans olarak geride bırakıyor. Gümüşün bu sene güvenli liman olma özelliğini geri kazandığını düşünüyorum. Ayrıca perakende yatırımcıların inanılmaz bir talep patlaması yarattığını gözlemledik. Bu da fiziksel gümüşün baskılanarak fiyatlarda artışı beraberinde getirecek” dedi.

1000x563-cmsv2-368c3362-391e-5206-b5f6-75da10375ffa-4863484.jpg

FİZİKSEL ZORLUK

Gümüş uzmanı olarak bilinen David Morgan, gümüşün yatırım talebinin artmasıyla dev şirketlerin fiziksel gümüş bulmanın zor olacağını ifade etti.

Gümüş fiyatları yurtiçi piyasada dolar kurunun düşmesine rağmen yükselişine devam etmesi, herkesin kafasını karıştırdı. 2021 yılının ilk üç günü içerisinde gümüş fiyatları yüzde 4 oranında artış göstererek, yatırımcısını sevindirdi.