Personel Alımı

TÜSEB kadrolu idari personel alımı yapacak! KPSS puan ile alım olacak

Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığı bünyesinde çalışmak isteyenler için yayımlanan idari personel alım ilanına başvurular bugün sona ereceği aktarıldı.

TÜSEB PERSONEL ALIMI  BAŞVURULAR BUGÜN SONA ERECEK

Yayımlanan personel alım ilanında İdari personel alınacağı ve adayların 8 Ocak 2021 tarihi mesai bitimine kadar belirtilen adrese başvuru yapması gerektiği duyuruldu.

TÜRKİYE SAĞLIK ENSTİTÜLERİ BAŞKANLIĞI PERSONEL ALIMI GENEL BAŞVURU ŞARTLARI

1.2020 yılında yapılan Kamu Personel Seçme Sınavı P3 puan türünden en az 60 puan almak.

2.657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesinin birinci fıkrasının (A) bendinin (1), (4), (5), (6) ve (7) numaralı alt bentlerinde belirtilen şartları taşımak.

3.Analitik düşünebilmek, çözüm odaklı olmak ve sorumluluk alabilmek.

4.MS Office programlarına hakim olmak.

5.Konusu ile ilgili mevzuata hakim olmak. 6.Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emekliye ayrılmış olmamak.

TÜRKİYE SAĞLIK ENSTİTÜLERİ BAŞKANLIĞI PERSONEL ALIMI ÖZEL BAŞVURU ŞARTLARI

– Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümü, Ekonometri, Ekonomi, Ekonomi ve Finans, Finans ve Bankacılık, Finansal Ekonometri, İktisadi ve İdari Bilimler Programları, İktisadi ve İdari Programları, İktisat, İşletme, İşletme Enformatiği, İşletme Mühendisliği, İşletme Yönetimi, İşletme-Ekonomi, İstatistik, İstatistik ve Bilgisayar Bilimleri, Kamu Yönetimi, Maliye, Muhasebe ve Denetim, Muhasebe ve Finans Yönetimi, Muhasebe ve Finansal Yönetim, Siyasal Bilimler, Uluslararası Ekonomik İlişkiler, Uluslararası İşletmecilik ve Ticaret, Uluslararası Ticaret, Sağlık İdaresi, Sağlık Yönetimi, Ticaret ve Finansman, Uluslararası Ticaret ve Lojistik Yönetimi bölümlerinden birinden mezun olmak veya eş değerliği YÖK tarafından kabul edilen benzeri yurt içi/dışı okullarından/bölümlerinden birinden lisans düzeyinde mezun olmak

-Hukuk Fakültesinden mezun olmak veya eş değerliği YÖK tarafından kabul edilen benzeri yurt dışı bölümlerden lisans düzeyinde mezun olmak.

-Herhangi bir bölümden mezun olmak veya eş değerliği YÖK tarafından kabul edilen benzeri yurt içi/dışı okullardan/bölümlerden birinden lisans düzeyinde mezun olmak.

-Grafik Tasarımı bölümünden mezun olmak veya eş değerliği YÖK tarafından kabul edilen benzeri yurt içi/dışı okullarından/bölümlerinden birinden lisans düzeyinde mezun olmak.

-İletişim Fakültesi bölümlerinden birinden mezun olmak veya eş değerliği YÖK tarafından kabul edilen benzeri yurt içi/dışı okullarından/bölümlerinden birinden lisans düzeyinde mezun olmak.

-Bilgisayar Mühendisliği, Yazılım Mühendisliği, Elektrik Mühendisliği, Elektronik Mühendisliği, Elektrik ve Elektronik Mühendisliği, Endüstri Mühendisliği ile dört yıllık eğitim veren fakültelerin mühendislik, fen-edebiyat, eğitim ve eğitim bilimleri fakültelerinin bilgisayar ve teknoloji üzerine eğitim veren bölümleri ile istatistik, matematik ve fizik bölümlerinden birinden mezun olmak veya eş değerliği YÖK tarafından kabul edilen benzeri yurt içi/dışı okullarından/bölümlerinden birinden lisans düzeyinde mezun olmak.

TÜRKİYE SAĞLIK ENSTİTÜLERİ BAŞKANLIĞI PERSONEL ALIMI BAŞVURU ADRESİ

Başvurular için gerekli koşullar ve süreçler Başkanlığımız internet sayfasında (www.tuseb.gov.tr), Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığının ve Türkiye İş Kurumunun internet sayfalarında yer almaktadır. İş başvuruları İŞKUR üzerinden gerçekleştirilecektir.

Adres: Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığı, Koşuyolu Mah. Koşuyolu Cad. No: 71, 34718, Kadıköy/İSTANBUL

İLAN METNİ İÇİN TIKLAYINIZ