Ekonomi

Son dakika EYT gelişmesi! Noter ile tasdik edilecek

Son dakika EYT son durum merak konusu olurken Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Gönül Boran Özüpak yaptığı açıklama ile gündeme bomba gibi düştü.

SON DAKİKA EYT GELİŞMESİ

EYT son durum ne? diye merak edilirken EYT SYDV Başkanı Özüpak, emeklilikte yaşa takılanların sıkıntılarını dile getirerek çağrı yaptı.

2017/01/16/eyt1.jpg

EYT İÇİN NOTER TASDİKİ İSTENECEK

Her seçim döneminde verilen sözlerin tutulmasından dolayı siyasi partilerden söz değil güvence istediklerini dile getiren  Özüpak,  iktidara talip olanların muhalefet partilerinin kendilerine noter tasdikli taahhüt alacaklarını söyledi.

2017/01/16/eyt2.jpg

EYT SYDV BAŞKANI ÖZÜPAK EYT SON DURUMU AÇIKLADI

Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Gönül Boran Özüpak  açıklaması şöyle:

2019/09/09/emeklilikte_yasa_takilanlar_eyt_ankara_mitingi_2.jpg

Biz diyoruz ki, seçim beyannamelerinin içerisinde yer alıyoruz. Güvence istiyoruz. Bize ‘noter tasdikli taahhüdünüzü vereceksiniz, iktidara talipseniz, güvencesini yazılı istiyoruz’ dedik. Kendileri de ‘evet’ dediler. Yakın zamanda noter taahhüdünü kendilerinden teslim alacağız. O Meclis’i vatandaşlık görevimiz olan oy hakkımızla biz seçiyoruz. Seçimleri sabırsızlıkla da bekliyoruz. İstiyoruz ki bunu bu hale getirmesinler ve hükümetimiz de masaya otursun.

Bir Yorum

  1. Röfleli saçta dibi beyaz olanlara röflesi ne deme boyar röfleyi kapatır mı yani boyasını

  2. Noter tasdikli de olsa bu ülkede biraz zor bende yaşdan bekleyen bir vatandaşım ülkemizde Suriyeliler varken bizi kim hatirliyacak ülkesini seven vatanında dururdu ne hikmetse sayın başbakan öncelik Suriyeli feto davası bize sıra gelene kadar çok zaman geçer ozaman zaten yaş dolar hepinize saygılar tayyipden emeklilik deyide allahdan sağlıklı ve hayırlı ömürler dilerim