Gündem

Son dakika Berat Albayrak Nerede olduğu açıklandı!

Son dakika Türk siyasetinde çok önemli bir yere sahip olan eski Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak hakkında açıklama geldi.

BERAT ALBAYRAK NEREDE?

Gazeteci Yazar Fatih Altaylı, Berat Albayrak Nerede? sorusu ile ilgili olarak, “Eski Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak istifasının ardından hemen Trabzon’a, istifa mektubunda ilk sırada andığı babasının yanına gitmiş.” dedi.

2018/07/10/beratalbayrakkamupersoneli.jpg

FATİH ALTAYLI AÇIKLADI

Ayrıca Altaylı açıklamasının devamında, “Sonrasında İstanbul’a dönmüş ve hemen ardından özel uçakla Katar’a geçmiş. Katar’da geçirdiği yaklaşık 1 haftanın ardından yeniden İstanbul’a dönmüş. Ve şimdi Boğaz’ın Anadolu yakasında ofis olarak kullanabileceği bir yalı nitelikli bina arıyormuş. Henüz istediği gibi bir yalı bulamamış. Bulur bulmaz burayı tefriş ettirip, ofis haline getirecekmiş.” ifadelerini kullandı.

BERAT ALBAYRAK SİYASETE GİRECEK Mİ?

Altaylı öte yandan Albayrak’ın yeniden siyasete girip girmeyeceği hakkında, “Yok Abi, siyaset yapmayı düşünmüyor. En azından bu dönem düşünmüyor. Danışmanlık yapacak. Büyük şirketlere, çok uluslu şirketlere danışmanlık hizmeti verecek” dedi.

Bir Yorum

  1. NASIL BATIRIRIM DİYE Mİ :)))) :)))
    AKŞAM AKŞAM HİÇ GÜLECEĞİM YOKTU YAWWW