Kültür-sanat

Yatıya Misafirim Var 8 Ocak kazanan isim! Yatıya Misafirim var ödül ne?

Yarışmayı yakından takip edenler Yatıya Misafirim Var 8 Ocak kazanan isim kim? sorusuna cevap arıyor. Final anının gelmesiyle birlikte Yatıya Misafirim Var kazanan isim belli oluyor. İzleyenler aynı zamanda Yatıya Misafirim Var ödül ne? sorusunun cevabını da merak ediyor. İşte detaylar

45119.jpg

5 FARKLI ŞEHİR

Her hafta 5 şehirden 5 farklı yarışmacı ekranlara çıkarak kendi şehirlerini tanıyor. Yapılan tanıtım sonucunda da yarışmacılardan en yüksek puanı olarak birinci olmaya çalışıyorlar. Yarışmacılar, günün yarışmacısını yemek, gezmek, şehir tanıtımı ve misafir ağırlama gibi bir takım kriterlere göre değerlendirerek puanlıyor.

49155.jpg

YATIYA MİSAFİRİM VAR 8 OCAK KAZANAN İSİM

Yatıya Misafirim Var 8 Ocak kazanan isim birazdan puanların açıklanmasıyla birlikte belli oldu. Bu haftanın kazanan ismi 2. günün yarışmacısı Melek Hanım 10 puanla birinci oluyor. 

YATIYA MİSAFİRİM VAR ÖDÜL NE?

Kasım ayından beri ekranlarda olan Yatıya Misafirim Var yarışmasında ödülün ne olduğu da araştırılıyor. Yatıya Misafirim var ödülün yurtdışı  – yurtiçi tatil olduğu belirtiliyor. Ancak programdan resmi bir açıklama gelmedi.