Personel Alımı

TİGEM personel alımı başvuru sonuçları belli oldu! TİGEM Başvuru sonuçları

Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü (TİGEM) personel alımı ilanına başvuru yapan adaylar arasında kazanan isimler TİGEM personel alımı başvuru sonuçları  açıklanmasının ardından belli oldu.

TİGEM PERSONEL ALIMI SINAVI BAŞVURUSU NASIL YAPILIR? 

TİGEM personel alımı için başvuru sonucuna göre kazanan adaylar; sınava katılmak için sınav ücreti olan 100 TL (yüz) ücreti 13- 22 Ocak 2021tarihleri arasında http://gaziodm.gazi.edu.tr/ adresinden T.C. Kimlik Numaralarını girerek banka/kredi kartı ile (kart numarası girilerek) ödeyerek başvuru işlemlerini gerçekleştirebilecek. Havale, EFT veya diğer yollarla yapılan ödemeler işleme alınmayacak. 

Ödeme yapılmasına müteakip aday işlemleri sistemi olan https://basvuru.gazi.edu.tr adresine tıklayıp T.C. Kimlik Numaralarını girerek başvurular bölümündeki gerekli alanları doldurmak suretiyle sınava başvurabilecekler. Sınav başvurusu sırasında süresiz ve geçerli bir HES kodu olmadan başvuru yapılamayacak. 

TİGEM PERSONEL ALIMI SINAVI NE ZAMAN? 

Aday giriş belgeleri,http://gaziodm.gazi.edu.tr/ adresinde ilan edilecek. TİGEM personel alımı sınav 06.02.2021 tarihinde Ankara’da yapılacaktır.

TİGEM PERSONEL ALIMI SONUÇLARI İÇİN TIKLAYIN