Ekonomi

On binlerce kişiye müjde! Faizsiz kredi imkanı!

Koronavirüs salgının yanı sıra son dönemlerde ortaya çıkan kuraklık gibi birtakım sıkıntılar için Tarım Kredi yeni bir kampanyaya imza atarak, on binlerce kişiyi sevindirdi.

ÜRETİCİLERİN FAALİYETLERİNİ KOLAYLAŞTIRMAK İÇİN

Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürü Fahrettin Poyraz konuyla ilgili yaptığı açıklamasında Tarım Kredi olarak üreticilerin faaliyetlerini kolaylaştırmak adına birtakım çalışmalar yaptıklarını ve hayvan yemi satışlarında taban – tavan fiyat uygulamasına geçildiğini belirtti.

5de9eb4cc9de3d229cdab78a.jpg

FAİZSİZ 60 GÜN VADE

Poyraz, konuya ilişkin açıklamasında kredilerle ilgili şunları kaydetti:

“İştirakimiz Tarım Kredi Yem ile üreticilerimizin kısa vadeli yem  ihtiyaçlarının karşılanmasına yönelik bir kampanya başlattık. Tarım Kredi Yem  markalı büyükbaş ve küçükbaş hayvan yetiştiriciliğine yönelik karma hayvan  yemleri 60 güne kadar faizsiz olarak kredilendirilecek.

616x321-sahte-para-operasyonu-gozaltilar-var-1604759382610.jpg

 Kampanyadan tüm kooperatif ortakları kendilerine tanımlanmış kredi  limitleri dahilinde yararlanabilecek. Süt üreticileri ve besiciler için can suyu  niteliğinde olan bu kredi çerçevesinde ortaklarımıza faiz, vade farkı ve benzeri  herhangi bir maliyet yansıtılmayacak. Ayrıca bu krediden yararlanmak için TARSİM  şartı da bulunmuyor”