Kültür-sanat

Ünlü oyuncu sahte alkol sebebiyle hayatını kaybetti!

Bursa’da pek çok dizide rol alan tiyatro oyuncusu, sahte içki sebebiyle evinde ölü bulundu. 38 yaşındaki oyunun ölümüne ilişkin polislerin soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

4894210.jpg

DÜN AKŞAM SAATLERİNDEN BERİ HABER ALINAMADI

Ünlü oyuncusunun ailesi, dün Ercan Yalçıntaş’tan haber alamadı. Bursa’nın merkez Osmangazi ilçesi, Sırameşeler Mahallesi Şehit Tarkan Demirci Sokak’taki apartmanın 4’üncü katında oturan tiyatro oyuncusunun annesi, oğlundan haber alamaması üzerine evine gitti.

Çeşitli dizilerde rol alan ve sara hastası olduğu bilinen oyucunun evde hareketsiz bedeni bulundu. Olay yerine giden anne oğlunun hareketsiz bedeniyle karşılaşınca hemen sağlık ekiplerine haber verdi.

ercan-yalcintas-hayatini-kaybetti-4894204.jpg

Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı müdahalede oyuncunun hayatını kaybettiği ve yatağının başında ise çok sayıda kolonya şişesinin bulunduğu ifade edildi.

Ercan Yalçıntaş’ın kesin olarak hayatını kaybetme sebebinin yapılan otopsi sonucunda belli olacağı ifade edildi. Çanakkale 18 Mart Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sahne ve Görüntü Sanatları Oyunculuk Bölümü mezunu Ercan Yalçıntaş’ın şüpheli ölümü için polisin soruşturma başlattığı belirtildi.