Ekonomi

Borcu olanlara müjde! Borç kapatma kredisi başvuruları başladı!

Çok sayıda farklı bankaya kredi borcu olanlar için müjdeli haber açıklandı.

BORCU OLANLARA MÜJDE!

QNB Finansbank tarafından sunulan borç kapatma kredisi ile ilgili yapılan açıklamada, “Tüm borçlarınızı bankamızdan kullanacağınız ihtiyaç kredisi ile kapatabilir, geri ödemelerinizi esnek ödeme koşulları ve uygun faiz oranlarıyla gerçekleştirebilirsiniz.” denildi.

BORÇ KAPATMA KREDİSİ 

Öte yandan borç kapatma kredisine kimlerin başvuru yapacağı ve istenen belgeler açıklandı.

Bankamız ihtiyaç kredilerinde kredi tahsis koşulu olarak hayat sigortası yapılmasını talep etmektedir. Poliçenizi bankamız aracılığı ile düzenletmeniz durumunda sigorta primi müşteri demografik bilgilerine göre hesaplanacaktır. Tabloda yer alan hayat sigortası primi ortalama 47 yaşında bir müşteri için yaklaşık olarak hesaplanan hayat sigortası primi örnek tutarıdır. Poliçenizi bankamızın belirlediği teminatlar dahilinde başka bir sigorta şirketinden düzenletip daini-i mürtein Bankamız olacak şekilde şubemize ibraz etmeniz de mümkündür.

Yıllık toplam maliyet oranlarına kredi için tahsil edilen tüm faiz, kredi tahsis ücreti, vergiler dahildir. Sigorta prim tutarı hariç tutulmuştur.  
Maliyet tabloları hesaplamalarında 3 ay ertelemeli kredilerin dışındaki kredilerde iki taksit dönemi arası 30 gün baz alınmıştır.

QNB Finansbank kredi başvurularını serbestçe değerlendirme yetkisine sahiptir.

Tabloda yer alan kredi tutarları ve vadeler, örnek olarak belirtilmiştir. Diğer kredi tutarları ve vade koşulları için detaylı bilgiye QNB Finansbank Şubelerinden ulaşabilirsiniz.

screenshot-8.jpg

HANGİ BORÇLAR BORÇ KREDİSİ İLE ÖDENİR?

Banka tarafından hangi borçların borç kapatma kredisi ödendiği açıklaması şöyle:

Diğer bankalarda bulunan ihtiyaç kredisi ve kredi kartı borçlarınızı Borç Transferi Kredisi ile bankamıza transfer edebilirsiniz.

Diğer bankalarda bulunan ihtiyaç kredisi borcunun tamamı transfer edilirken, kredi kartı borçları için kısmi ödeme yapılabilir. Şube ekranında görünen tutarın altındaki miktarlar için transfer yapılamamaktadır.

Diğer bankalara yapılacak EFT işlemleri, sonraki iş gününde karşı bankaya ulaşmaktadır.

Kredi kartı borçları için yapılacak transferlerde ek bir işlem yapılmasına gerek yoktur ancak kredi borçları için yapılacak transferlerde müşterinin mutlaka diğer bankayla iletişime geçmesi ve bilgilendirme yapması gerekmektedir.

Konut Kredisi, Ek Hesap ve QNB Finansbank’taki borçlarınız Borç Transferi Kredisi kapsamında değerlendirilememektedir.

NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Ön başvurunuzu, TC kimlik numaranızı 5030’a SMS olarak göndererek veya QNB Finansbank Şubelerini ziyaret ederek gerçekleştirebilirsiniz.

Ön başvurunuzun olumlu sonuçlanması halinde, dilediğiniz QNB Finansbank Şubesi’nden Borç Transferi Kredisi için kesin başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz.

* SMS tutarı, KDV ve ÖİV dahil olmak üzere; Turkcell, Vodafone ve Türk Telekom Mobil aboneleri için 0,65TL olarak ücretlendirilir. Turkcell, Vodafone ve Türk Telekom Mobil kısa mesaj birim fiyatlarında meydana gelecek değişiklikleri yansıtma hakkını saklı tutar.

QNB Finansbank şubelerinden yapacağınız başvurunuzun değerlendirmeye alınması için aşağıdaki evrakları yanınızda bulundurmanız gerekmektedir:

Kimlik belgeniz (Nüfus cüzdanı veya noter tasdikli sureti)

Adres Kayıt Sistemi’nde adres bilginizin güncel olmaması halinde; son 3 ay içinde düzenlenmiş sabit telefon, elektrik, doğalgaz, su veya cep telefonu faturalarınızdan herhangi biri

Gelir belgeniz (Gelir belgesiz ön onay alınamaması durumunda)