Ekonomi

QNB Finansbank yüzde 1,29 faizle ihtiyaç kredisi veriyor! 3 ay ertelemeli!

QNB Finansbank tarafından yapılan açıklamada aylık 1,29 faiz oranlarıyla ihtiyaç kredisi verileceği belirtildi.

QNB Finansbank resmi web sayfası üzerinden yaptığı açıklamasında kamu çalışanlarına aylık yüzde 1,29 faiz oranıyla ihtiyaç kredisi vereceğini açıkladı. 3 ay ertelemeli olan kredinin faiz oranları, başvuran kişinin kredi notuna göre değişkenlik gösterebiliyor.

HER TÜRLÜ ACİL NAKİT İHTİYACINDA

Banka, “Her türlü acil nakit ihtiyacınızda QNB Finansbank yanınızda. Hangi bankanın müşteri olursanız olun, ihtiyaçlarınız bizim için önemli!” açıklamasıyla kredi paketinin detaylarını aktardı.

screenshot-4.png

ÖRNEK ÖDEME TABLOSU

3 ay ertelemeli ihtiyaç kredisinden yararlanmak isteyenler için örnek ödeme tablosu şu şekilde aktarıldı:

36 ay vade ile 15 bin TL çekilmesi durumunda aylık ödeme miktarı 546,63 TL olarak belirtildi. Toplam geri ödeme miktarı 19.678,64 TL olurken, aylık faiz oranı yüzde 1,29 olarak hesaplandı.

Banka hesaplama tablosunun alt kısmında ise, müşterileri bilgilendirmek adına, “Kamu çalışanlarına özel faiz oranı olup, müşteri özelinde değişiklik gösterebilir” ifadesini kullandı.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Banka resmi web sayfası üzerinden başvuruda bulunmak isteyenler için başvuru aşamalarını şu şekilde aktardı:

QNB Finansbank’ta hesabınız varsa “Hemen Başvur” butonuna tıklayabilir, başvurunuzu anında gerçekleştirebilirsiniz.

QNB Finansbank müşterileri, 0850 220 8 573 numaralı  Alo Kredi hattımızı arayarak da 7/24 ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunabilirler.

Kredi başvurunuzu dakikalar içerisinde Türkiye’ nin krediye özel ilk mobil uygulaması KrediGO aracılığıyla yapmak için mobil uygulamamızı buradan tıklayabilirsiniz.

kredi-cekmeyi-dusunenler-dikkat-iste-banka-banka-13393883-4251-o.jpg

TC Kimlik numaranızı 5030’a SMS atarak anında başvuruda bulunabilirsiniz.

İnternet ve Cep Şubesi üzerinden yapılan başvurularda herhangi bir belge talep edilmemektedir. Farklı kullanım amaçlarına yönelik kredi çeşitleriyle sizleri rahatlatacak finansman çözümlerimiz için diğer ürünlerimizi de inceleyebilirsiniz.

QNB Finansbank İnternet ve Cep Şubesi şifrenizi henüz almadıysanız ya da şifrenizi unuttuysanız şifrenizi almak yada sıfırlamak için buraya tıklayabilirsiniz.

DETAYLARI ÖĞRENMEK VE BAŞVURU YAPMAK İÇİN TIKLAYIN