Kültür-sanat

Çukur dizisi final kararı!

Milyonlarca kişinin ekranlara kilitlenerek izlediği Çukur dizisinin final kararı aldığına dair bilgiler kulislerde bomba etkisi yarattı. Çukur dizisi final yapacağı konuşulmasının ardından Çukur dizisi izleyicileri Çukur ne zaman final yapacak? sorusunun cevabını araştırmaya başladı.

YAMAÇ AKLINI KAYBETTİ

Çukur dizisi dün akşam yayınlanan son bölümde uzun bir süre Kulkan tarafından Yamaç’a yapılan işkenceyi izledi. Yamaç Koçovalı’ya adını unutturmaya çalışan Kulkan uzun bir işkencenin ardından Yamaç’a adını unutturmayı başararak ona BÖCEK olduğunu öğretti. Yamaç yapılan işkencelerin ardından aklını kaybetti.

ALİÇO VE EMMİ YAMAÇ’I BULDU

Uzun bir süre işkence altında olan Yamaç’ı en çok sevdiği isimlerden bir tanesi olan Aliço ve baba yadigarı Emmi buldu. Aliço ve Emmi Yamaç’ı bulmalarının ardından Yamaç’ı kendine getirmeye çalıştı.

ÇUKUR TAMAMEN DEĞİŞTİ

Yamaç, Aliço ve Emmi ile Çukur’a geri dönmesinin ardından büyük bir şok yaşadı. Çukur dizisinde ilk önce Aliço’nun evi balıkçıya dönerken Çukur ise tam anlamıyla modern bir mahalleye döndüğü görüldü. Kahvehaneye giden Yamaç mahallede berber dükkanında ise kafe olduğunu görünce şaşkına döndü.

ÇUKUR FİNAL KARARI KULİSLERE BOMBA GİBİ DÜŞTÜ

Çukur dizisinde yaşananların ardından final kararı alındığı bilgisi kulislere bomba gibi düştü. Çukur dizisi final kararı ne zaman yayınlanacağı henüz belli değilken Çukur yeni bölüm merak konusu oldu. Çukur dizisi ile ilgili olacak yeni gelişmeler geldikçe sizlerle paylaşacağız.