GündemPolitika

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklaması için nefesler tutuldu! Sokağa çıkma yasağı, asgari ücret desteği, EYT, 3600 ek gösterge müjdesi

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından Çarşamba günü açıklanacak müjdeler için nefesler tutuldu. Vatandaşlar Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Sokağa çıkma yasağı, asgari ücret desteği, EYT, 3600 ek gösterge müjdesi vermesi bekleniyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından Çarşamba günü işaret edilerek yaptığı açıklama ile verilecek müjdeler merak konusu oldu.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN MÜJDE AÇIKLAMASI

Cumhurbaşkanı Erdoğan, çarşamba günü bir millete sesleniş konuşması gerçekleştireceğini belirtip, “Özellikle izlemenizi istiyorum. Sizlere birçok güzellikleri orada takdim edeceğim.” ifadelerini kullandı.

SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından verilmesi beklenen müjdeler arasında sokağa çıkma yasaklarının sona ermesi başta olmak üzere asgari ücret ile çalışanlara maddi ek ödeme desteği verilmesi bekleniyor.

EYTLİLERE MÜJDE

Öte yandan müjdeler arasından uzun süredir Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklama yapmasını bekleyen Emeklilikte Yaşa Takılanlar olarak bilinen EYT’liler yer alıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklaması ile EYT sorunun çözülmesini bekleyenleri sevindirebilir.

3600 EK GÖSTERGE

Ayrıca EYT gibi her seçim döneminde dile getirilen sonrasında unutulan 3600 EK göstergenin de yer alması bekleniyor.

Bir Yorum