Ekonomi

Ziraat Bankası hesabı olanları ilgilendiriyor! 2.500 TL ve üzerinde 200 TL verilecek!

Ziraat Bankası tarafından Ziraat Bankası hesabı olanları ilgilendiren dikkat çeken mesajlar peş peşe yollandı. Yollanan mesajlarda Ziraat Bankası tarafından 2.500 TL ve üzerinde alışveriş yapanlara 200 TL indirim verileceği duyuruldu.

Ziraat Bankası tarafından SMS ile müşterilere indirim içerikli mesajlar yollanıyor. Ziraat Bankası indirim mesajlarında müşterilerin ilgisini çekecek indirimler yer alıyor. Özellikle alışverişinin Ziraat Bank Kart tarafından yapan müşterilere bu indirimler ilaç gibi geliyor.

2500 TL ALIŞVERİŞ YAPANLAR DİKKAT

Ziraat Bankası gönderdiği son indirim mesajında alışveriş yapmayı seven müşteriler için Arçelik ve Beko üzerinden 2.500 TL ve üzerinde alışveriş yapanlara 200 TL indirim verileceğini açıkladı.

200 TL İNDİRİM 

Ziraat Bankası tarafından gönderilen mesajda, “15 Şubat 2021’e kadar beko.com.tr’den veya arcelik.com.tr’den tek seferde yapacağınız 2.500 TL ve üzeri alışverişinize 200 TL indirim ve pesin fiyatına 8 taksit fırsatından faydalanabilirsiniz. Ziraat Bankası tarafından düzenlenen kampanyaya Bankkart Mobil’den veya BEKO veya ARÇELİK yazıp 4757’ye SMS gönderenler katılacak.” denildi.