İş İlanlarıİşkur İş İlanlarıPersonel Alımı

Kıyı Emniyeti Müdürlüğü personel alım ilanı yayınladı!

Kıyı Emniyeti Müdürlüğü Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) sayfasında yeni bir personel alım ilanı yayınladı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden yeni bir iş ilanı yayınladı. İŞKUR’un ‘’Kamu iş ilanları’’ sayfasında yer alan 2 farklı ilana göre Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü bünyesinde daimi olarak istihdam edilmek üzere KPSS şartsız büro memuru ve bilgisayar teknolojileri teknikeri alımı yapılacak. Toplamda 12 personel alımı yapılacak olup, başvurular en geç 12 Şubat 2021 tarihine kadar İŞKUR’un resmi internet sayfası olan https://esube.iskur.gov.tr/ adresi üzerinden online şeklinde yapılacaktır.

Büro memuru ve bilgisayar teknikeri alımına ilişkin İŞKUR’da yayınlanan ilan detaylarında şu bilgilere yer verilmiştir. (NOT: kadrolara göre başvuru ekranı linkleri aşağıda verilmiştir)

BÜRO MEMURU ALIMI

Kıyı Emniyetine toplam da 10 büro memuru alımı yapılacak olup, alıma ilişkin adaylardan istenilen başvuru şartları şöyle;

Herhangi bir bölümden lisans mezunu olmak.

BİLGİSAYAR TEKNOLOJİSİ TEKNİKERİ ALIMI

Kıyı Emniyetine toplamda 2 adet Bilgisayar Teknolojisi Teknikeri alımı yapılacak olup adaylardan istenilen şartlar şöyle;

Meslek Yüksek Okullarının Bilgi Teknolojileri, Bilgisayar Programcılığı, Bilgi Yönetimi, Coğrafi Bilgi Sistemleri, İnternet ve Ağ Teknolojileri, Mobil Teknolojileri, Bilgi Güvenliği Teknolojisi, Bilgisayar Operatörlüğü bölümlerinden birinden önlisans düzeyinde mezun olmak.

BAŞVURU İÇİN GENEL ŞARTLAR

Konusu ile ilgili mevzuatlara hakim olmak.

Analitik düşünebilen, çözüm odaklı olmak ve sorumluluk alabilmek.

Ms Office programlarını bilmek.

İŞKUR’da ilan edilen iş gücü talebinin son başvuru tarihi itibariyle 36 yaşından gün almamış olmak.

AÇIKLAMA

Başvuru yapan adaylardan sınav (yazılı veya sözlü yöntemlerinden biri veya ikisi kullanarak yapılacak) sonucunda işe yerleştirmeye hak kazanacak adaylar iş yerinde ilgili mevzuatınca uygulanan ücret, tazminat, prim, fazla mesai, eğitim, görev yeri ve benzeri çalışma şartları hakkındaki uygulamaları kabul etmiş sayılacaktır. Aksi halde adayların 3 aylık deneme süresi içerisinde hizmet akdini sonlandırma hakkı bulunmaktadır.

Bu kapsamda işe başlayacak aday engelli açığımızın bulunduğu İstanbul ilindeki işyerlerimizde çalışmaya muvafakat vermiş sayılır.

Alım süreci ile ilgili tüm duyurular; Kuruluş web sayfası duyurular bölümünden yapılacak olup, ayrıca adreslere başka tebligat yapılmayacaktır.

İşe alım sürecinde ve/veya işe yerleştirilme sonucunda gerçeğe aykırı beyanda bulunduğu tespit edilenlerin işlemleri geçersiz sayılacaktır. Atamaları yapılmış olsa dahi iptal edilecektir. Bu işlemler karşısında Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğünün adli ve idari işlem yapma hakkı saklı olacaktır.

İŞKUR üzerinden Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü büro memuru alımı bavuru ekranı için BURAYA TIKLAYINIZ

İŞKUR üzerinden Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü bilgisayar teknikeri alımı bavuru ekranı için BURAYA TIKLAYINIZ