GenelGündem

Kısıtlamalarla ilgili Bilim Kurulu’nun tavsiyesi açıklandı!

Bugün düzenlenen Bilim Kurulu toplantısı sonrasında kameralar karşısına geçen Bakan Koca, merak edilen tüm soruları tek tek yanıtladı. Vatandaşların merakla beklediği kısıtlamalarla ilgili de konuşan Bakan, Bilim Kurulu’nun kararını açıkladı.

Bakan Koca,kısıtlamalar ilgili de konuşarak, yeni tedbirlerin henüz düşünülmediği ve var olan tedbirlerin devam edeceğini duyurdu.

BİLİM KURULU’NUN TAVSİYE KARARINI AÇIKLADI

Bugün saat 17.00’de düzenlenen Bilim Kurulu toplantısı sonrasında kameralar karşısında açıklamalarda bulunan Bakan Koca, Bilim Kurulu’nun kısıtlamalarla ilgili tavsiye kararını canlı yayında ifade etti.

YENİ TEDBİR DÜŞÜNÜLMÜYOR

Sağlık Bakanlığı’nın Bilkent Yerleşkesi’nde düzenlenen Bilim Kurulu toplantısı sonrasında kısıtlamalarla ilgili konuşan Koca, “Yeni tedbir düşünülmüyor, var olan tedbirlerin devamından yanayız” dedi.

KISITLAMALAR GEVŞETİLECEK Mİ?

Kısıtlamaların gevşetilme konusuna da değinen Bakan Koca, istenilen düşüşün yakalanması durumunda tedbirlerin gevşetilebileceği sinyalini şu şekilde verdi:

“Mutasyonların varlığı kısıtlamalarla ilgili takvimimizi de etkiliyor. İstediğimiz düşüşü yakalarsak kısıtlamaların yine elbette tedbirler eşliğinde hafifletilmesi en önemli gündemimiz”