İş İlanlarıKamu PersonelleriPersonel AlımıSözleşmeli Personel Alım İlanları

5 kamu kurumu düz memur alım yapacak! 12 Şubat tarihinde başvurular sona eriyor

5 Kamu kurumu tarafından yayımlanan düz memur alım ilanına başvuru yapacaklar için 12 Şubat yani yarın başvuruları sona ereceği bildirildi.

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı resmi internet sitesi https://kamuilan.ailevecalisma.gov.tr/ sayfası üzerinden 5 kamu kurumu tarafından düz memur alım ilanı yayımlandı.

5 KAMU KURUMU MEMUR ALIM YAPACAK

Memur alım ilanı yayımlayan kurumlar arasında Ticaret Bakanlığı, Kıyı Emniyet Genel Müdürlüğü, Bingöl Üniversitesi,  Sağlık Bilimleri Üniversitesi ve Enerji Tabi Kaynaklar Bakanlığı olduğu görüldü.

12 ŞUBAT TARİHİNDE BAŞVURULAR SONA ERİYOR

Memur alım ilanına başvuru yapacakların yarın yani 12 şubat tarihine kadar belirtilen başvuru adreslerine başvuru yapmaları gerekiyor.

MEMUR ALIM İLANI BAŞVURU ŞARTLARI

Memur alım ilanına başvuru yapacak adaylarda aranan genel başvuru şartları şöyle:

– 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48’inci maddesinin (A) bendinde yer alan genel şartları taşımak.

– Üniversitelerin en az dört yıllık lisans eğitimi veren ve yukarıda yer alan tabloda belirtilen öğrenim dallarından veya bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulu tarafından kabul edilen yurtiçindeki veya yurtdışındaki öğretim kurumlarından mezun olmak.

– ÖSYM tarafından 2019 ve 2020 yıllarında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavlarında, yukarıda öğrenim dallarına göre belirlenen puan türlerinden puan almış olmak.

– Erkek adaylar için askerlikle ilişiği olmamak.

– Devamlı olarak görev yapmasına engel olabilecek hastalığı bulunmamak.

Memur alım ilanları şöyle: