EkonomiGenel

Vakıfbank çekilişle 5 adet iPhone 12, 15 adet Apple iPad, ve 25 adet Apple Watch Series 6 verecek!

Vakıfbank Kampanya kapsamında yapılacak çekiliş sonucunda, 5 adet Apple iPhone 12 128 GB (Fiyatı: 11.500 TL), 15 adet Apple iPad Wİ-Fİ Uzay Grisi-MYLD2TU/A (Fiyatı: 4.000 TL) ve 25 adet Apple Watch Series 6 (Fiyatı: 3.800 TL) ödül olarak verilecektir.

Türkiye genelindeki VakıfBank müşterileri, VakıfBank ATM cihazlarında QR kod sistemi vasıtası ile tutardan bağımsız olacak şekilde; para çekme veya para yatırma işlemi gerçekleştirmesi durumunda 1’er adet çekiliş hakkı; ek olarak QR kod uyumlu POS’lar üzerinden VakıfBank Mobil Bankacılık kullanarak QR ile kredi kartından ödeme işlemi gerçekleştirmesi durumunda 1 adet çekiliş hakkı, her işlem için günde en fazla 1’er adet çekiliş hakkı verilecek olup günde toplam 3 çekiliş hakkı ile sınırlıdır. Aynı zamanda VakıfBank Mobil Bankacılık Uygulamasını (İOS ve Android) ilk kez mobil bankacılık müşterisi olacak şekilde (yeni) indirip aktive olması durumunda da (yeni VakıfBank Mobil Müşterisi olması durumunda) kampanya dönemi içerisinde 1 kereye mahsus olmak üzere, yapılacak QR işlemlerinden bağımsız olacak şekilde, bir müşteri ek olarak 5 çekiliş hakkı sahibi olabilecektir.

Kampanya 5 Ocak 2021 saat 00:01’de başlayıp, 5 Mart 2021 saat 23:59’da sona erecektir.
Çekiliş 26.03.2021 tarihinde ve saat 10:00’da Türkiye Vakıflar Bankası T.A.O Genel Müdürlük Ödeme Sistemleri Bankacılığı Pazarlama Başkanlığı Kart Pazarlama Müdürlüğü Saray Mah. Dr. Adnan Büyükdeniz Cad. No:7/B Kat:12 Ümraniye/İSTANBUL adresinde gerçekleştirilecektir. Çekiliş sonuçları 02.04.2021 tarihinde Takvim Gazetesi’nde yayınlanacaktır. Ayrıca, çekiliş sonuçları 02.04.2021 tarihinde www.vakifbank.com.tr internet sayfasında da ilan edilecektir.

Çekilişten sonra asil ve yedek talihlilerin adreslerine aynı anda taahhütlü posta kanalıyla tebligat yapılacaktır.
Kampanya kapsamında yapılacak çekiliş sonucunda, 5 adet Apple iPhone 12 128 GB (Fiyatı: 11.500 TL), 15 adet Apple iPad Wİ-Fİ Uzay Grisi-MYLD2TU/A (Fiyatı: 4.000 TL) ve 25 adet Apple Watch Series 6 (Fiyatı: 3.800 TL) ödül olarak verilecektir.

Müşteri No., Ad, Soyad bilgilerinden herhangi biri eksik olanlara çekiliş hakkı verilmeyecektir.
Bir kişi birden fazla ikramiye kazanamaz.
Kampanya yalnızca bireysel segmentteki VakıfBank müşterileri için geçerlidir.
Katılımcının ikramiye kazanması durumunda adres bilgileri eksik veya bilinmiyor ise, gazetede yapılacak olan ilan, tebliğ için yeterli olacaktır.

Türkiye Vakıflar Bankası T.A.O personelleri ve Türkiye Vakıflar Bankası iştirak personelleri ile 18 yaşından küçükler kampanyaya, piyango ve çekilişlere katılamaz, katılmış ve kazanmış olsalar dahi ikramiyeleri verilmez.
İkramiyeye konu olan eşya ve/veya hizmetin bedeli içinde bulunan KDV ve ÖTV gibi vergiler dışındaki vergi ve diğer yasal yükümlülükler talihliler tarafından ödenir.