Kültür-sanat

Bir Zamanlar Çukurova Yılmaz herkesi heyecanlandırdı! Geri dönüyor!

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin sevilen oyuncularından olan Uğur Güneş, yeni dizisi ile ekranlara gelmeye hazırlanıyor.

ATV’nin en çok sevilen dizilerinden biri olan Bir Zamanlar Çukurova dizisinde geçtiğimiz günlerde önemli baş rollerden biri olan Uğur Güneş, trajik bir şekilde diziden ayrılmıştı. Uğur Güneş’in yeni dizide rol alacak olması ve ekranlara geri dönüyor olması hayranlarını heyecanlandırdı.

Yılmaz ve Züleyha’nın efsane aşkını konu alan, ancak geçtiğimiz haftalarda kazada ölmesiyle birlikte diziden aniden ayrılan Uğur Güneş’in yeni projesi belli oldu. Ekranlara geri dönen ünlü oyuncu herkesi sevindirdi. Peki, Uğur Güneş hangi dizide oynayacak? Detaylar haberimizde

Bir Zamanlar Çukurova Yılmaz karakterine hayat veren Uğur Güneş, farklı bir proje ile ekranlara dönüyor. Kanunsuz Topraklar dizisinde “Davut” karakterine hayat verecek usta oyuncu, şimdiden yeni dizisi için hazırlıklara başladı bile.

KANUNSUZ TOPRAKLAR NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Kanunsuz Toprak dizisinin en önemli özelliği, ATV ekranlarında yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova dizisi ile konusunun benzerlik gösterecek olmasıdır. İki dizi de 1930 – 1970 arasındaki yılları konu almaktadır.

Dizinin çekimlerinin yakın zamanda başlayacağı ve bahar aylarında ekranlarda olacağı duyuruldu. Uğur Güneş hayranları şimdiden heyecanlı bekleyişe başladı.