EkonomiGündem

Garanti Bankası başvuranlara anında 15 bin TL – 20 bin TL ve 25 bin TL veriyor!

Garanti Bankası başvuruda bulunanlara 15 bin TL, 20 bin TL ve 25 bin TL kredi verileceğini ifade etti. Detaylar haberimizde

Dev bankalardan olan ve vatandaşların pandemi döneminde ihtiyaçlarını karşılayan Garanti BBVA, yeni kredi kampanyasını duyurdu. Banka 36 aya varan vade seçenekleriyle anında başvuranlara 15, 20 ve 25 bin TL kredi verileceğini duyurdu. Detaylar haberimizde

Başvurusu süresinin sadece 3 dakika olduğunu ifade eden banka, yapılan başvuru sonrasında değerlendirmelerin olumlu olması halinde, kredilerin anında kullanabileceğini duyurdu. İlgili başvuru ekranı haberimizin sonuna eklenmiştir.

Hızlı başvuruların Garanti BBVA internet ya da mobil kullanıcı üzerinden gerçekleştirilebileceği ifade edildi. Banka açıklamasının devamında örnek ödeme tablosu ile ilgili detayları paylaştı.

FAİZ ORANLARI AÇIKLANDI

Banka kredi çekmek isteyenler için faiz oranlarını açıkladı. Faiz oranlarının yüzde 1,49 ve yüzde 2,19 arasında değiştiğini ifade etti. Çekilen kredi miktarı ve müşterinin kredi notuna göre değişkenlik gösteren faiz oranlarına ek olarak 100 bin TL için örnek ödeme tablosunu da paylaştı. 100 bin TL çekilmesi durumunda kredi tutarı 36 vade ile faiz oranı yüzde 1,49 olup, toplam maliyet oranı yüzde 24,1690 şeklinde belirtildi.

BAŞVURULAR

Başvuruda bulunmak isteyenlerin doldurması gereken başvuru formu şu şekilde ifade edildi:

DETAYLARI İNCELEMEK VE BAŞVURMAK İÇİN TIKLAYIN