EkonomiGenelGündem

Düşük faizli 3 ay ertelemeli ihtiyaç kredisi başvuruları başladı!

Dev bankalardan olan QNB Finansbank, vatandaşlara ve kamu çalışanlarına sunduğu düşük faizli 3 ay ertelemeli ihtiyaç kredisi başvurularının başladığını ifade ederek, kredi paketi hakkında merak edilenleri de aktardı.

QNB Finansbank, kredi çekmek isteyenleri yakından ilgilendiren çok önemli bir açıklama yaptı. Banka tarafından yapılan açıklamada kamu çalışanlarına 3 ay boyunca ertelemeli kredi verileceğini ifade ederken, kredi kullanmak isteyen vatandaşlara da çeşitli krediler sunulduğunu aktardı.

VATANDAŞLARA DA KREDİ SUNULUYOR

Banka kredi çekmek ve borçlarını kapatmak isteyen vatandaşlara kredi transfer kredisi, taşınma kredisi gibi paketlerin verilebileceğinin de altını çizerek detayları ifade etti.

3 AY ERTELEMELİ KREDİ

Kamu çalışanlarına özel olarak sunulan 3 ay erteleme kredisinin faiz oranlarının düşük olduğunun altını çizen banka, kredi faiz oranının kredi kullanacak kişinin kredi notuna göre değişkenlik gösterebileceğini de belirtti. Son dönemlerde artış gösteren kredi faizleri sebebiyle, QNB Finansbank kamu çalışanlarına özel kredisinin faizi ise yüzde 1,39 olarak açıklandı.

Banka açıklamasının devamında kredi faiz oranının 3 ay ertelemeli olduğunu ifade ederek, “İhtiyaçlarınızı şimdi karşılayın, ödemeye 3 ay sonra başlayın” açıklamasını yaptı.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Banka tarafından yapılan açıklamada başvurular hakkında şunları ifade etti:

QNB Finansbank’ta hesabınız varsa “Hemen Başvur” butonuna tıklayabilir, başvurunuzu anında gerçekleştirebilirsiniz.

QNB Finansbank müşterileri, 0850 220 8 573 numaralı  Alo Kredi hattımızı arayarak da 7/24 ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunabilirler.

Kredi başvurunuzu dakikalar içerisinde Türkiye’ nin krediye özel ilk mobil uygulaması KrediGO aracılığıyla yapmak için mobil uygulamamızı buradan tıklayabilirsiniz.

TC Kimlik numaranızı 5030’a SMS atarak anında başvuruda bulunabilirsiniz.

İnternet ve Cep Şubesi üzerinden yapılan başvurularda herhangi bir belge talep edilmemektedir. Farklı kullanım amaçlarına yönelik kredi çeşitleriyle sizleri rahatlatacak finansman çözümlerimiz için diğer ürünlerimizi de inceleyebilirsiniz.

QNB Finansbank İnternet ve Cep Şubesi şifrenizi henüz almadıysanız ya da şifrenizi unuttuysanız şifrenizi almak yada sıfırlamak için buraya tıklayabilirsiniz.

KREDİ BAŞVURUSUNDA BULUNMAK VE DETAYLARI İNCELEMEK İÇİN TIKLAYIN