EkonomiGenelGündem

Bu bankada hesabı olan herkesi yakından ilgilendiriyor! 25 Şubat’ta değişiyor!

Son dönemlerde bankalardan müşterilerine ilişkin peş peşe açıklamalar gelmeye başladı. Gelen son bilgiye göre Denizbank’ta hesabı olan vatandaşları yakından ilgilendiren önemli bir gelişme yaşandı.

Denizbank, yapmış olduğu açıklamasında değişecek olan faiz oranları ile ilgili müşterilerini bilgilendirdi. Banka tarafından yapılan açıklamada aylık faiz oranının yüzde 1,89, gecikme faiz oranının yüzde 2,19 olarak uygulanacağı duyuruldu. Detaylar haberimizde

FAİZ ORANLARI DEĞİŞİYOR

Konuyla ilgili Denizbank, yapmış olduğu açıklamasında, “Kurtaran Hesabınızın aylık (KMH) faiz oranı %1.89, gecikme faiz oranı %2.19 olarak uygulanacaktır” ifadesini kullandı.

TÜM MÜŞTERİLERİNE DUYURDU

Denizbank almış olduğu yeni kararı, bankada hesabı olan tüm müşterileri için duyurdu. 25 Şubat tarihinden itibaren aylık ve gecikme faiz oranlarının bu şekilde uygulanacağını belirten banka, müşterilerini bilgilendirdi.

Banka yaptığı açıklamasında, “Değerli Müşterimiz, 25 Şubat 2021 itibariyle Kurtaran Hesabınızın aylık (KMH) faiz oranı %1.89, gecikme faiz oranı %2.19 olarak uygulanacaktır. Saygılarımızla” ifadesini kaydetti.