GenelGündemKültür-sanat

Usta oyuncudan kötü haber geldi! Toygun Ateş yoğun bakıma kaldırıldı!

Bugün gelen bir son dakika haberine göre usta oyuncu Toygun Ateş, yakalandığı koronavirüs salgını sebebiyle yoğun bakıma kaldırıldı. Durumunun ağırlaştığı belirtilen ünlü oyuncunun entübe edildiği gelen bilgiler arasında.

Usta oyuncu Toygun Ateş’ten hayranlarını üzecek kötü haber geldi. 66 yaşındaki usta oyuncu Ateş filminin çekimlerinde ölümcül koronavirüs salgınına yakalanarak yoğun bakıma kaldırıldı. Durumu ağırlaşan oyuncu entübe edildi. Detaylar haberimizde

KÖTÜ HABERİ ONUR AKAY DUYURDU

Oyuncuya ilişkin kötü haber, ses sanatçısı Onur Akay’dan geldi. Akay yaptığı açıklamasında usta oyuncunun Malatya filmi çekimleri sırasında salgına yakalandığı ve durumun ağırlaşmasıyla birlikte yoğun bakıma kaldırıldığını belirtti.

“BİLİNCİ KAPANDI VE YOĞUN BAKIMDA ENTÜBE EDİLDİ”

Konuyla ilgili Akay, yapmış olduğu açıklamasında şu ifadeleri kaydetti:

“Koronavirüs testi pozitif çıkan Toygun ağabeyin tedavisi hastanede devam ederken, maalesef durumu ağırlaştı, bilinci kapandı ve yoğun bakıma kaldırılarak entübe edildi. Olayı duyunca çalıştığı yapımcılardan Zeki Sincar ve Adem Sincar’a ulaştım. Onlar da dua isteyerek, Malatya Turgut Özal Devlet Hastanesi’nde yattığını söylediler. Toygun ağabeyciğim, sen güçlüsün ve yeneceksin bu virüsü. Dualarımız seninle Toygun ağabeyciğim”