EkonomiGenelGündem

ING Bank’tan düşük faizli 3 ay ertelemeli ihtiyaç kredisi!

Koronavirüs salgını döneminde bankalar vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamak adına çeşitli kredi kampanyalarını sunmaya başladı. Bu kampanyalardan bir tanesi e ING Bank’tan geldi.

ING Bank’ın resmi internet web sayfasından alınan bilgiye göre Cepte Kredi ile yüzde 1,44’ten başlayan faizler ile şubeye gitmeden online başvuru ile kredi kullanılabileceği ifade edildi. Başvuruda bulunanla için 3 ay erteleme seçeneğinin sunulacağı da gelen bilgiler arasında.

BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

Başvuruda bulunmak isteyenlerin 18 yaşını tamamlamış olması ve ING Bank’ın değerlendirme koşullarına uygun olması gerektiği ifade edildi. Banka tarafından yapılan açıklamada şunlar kaydedildi:

“Kredi başvuru sahibi 18 yaşını doldurmuş olmalıdır.

– Kredi başvurusunun olumlu olarak değerlendirilebilmesi için ING Bank tarafından belirlenen değerlendirme koşullarının sağlanmış olması gerekmektedir. ( Kayıtlı bir meslek sahipliği, daha önceki kredi/ kredi kartı ödemelerinin düzenli ödenmiş olması, tüm bankalardaki toplam kredi/kredi kartı borçlarının gelire oranla dengeli bir seviyede olması, TCMB istihbaratında sorun olmaması ve haciz kaydının bulunmaması gibi)

– ING Bank’ın düşük faiz oranlı, en uygun ihtiyaç kredisi teklifine başvururken nüfus cüzdanı, pasaport veya ehliyet gibi geçerli bir kimlik belgesi gerekir”

3 AY ERTELEME KREDİ DETAYLARI

3 ay erteleme kredinin detayları şu şekilde aktarıldı:

10 bin TL kredi çekilmesi durumunda 36 ay vade ile aylık 375 TL ödeme yapılacaktır. Kredi tahsis ücreti 50 TL olarak ifade edilirken, toplam geri ödeme miktarı ise 13 bin 514,40 TL olarak tabloda açıklandı.

KREDİ DETAYLARINI İNCELEMEK VE BAŞVURUDA BULUNMAK İÇİN BURAYA TIKLAYIN