Gündem

Hafta sonu sokağa çıkma yasağı sona erdirecek karar bugün açıklanacak!

Hafta sonu sokağa çıkma yasağı sona erdirecek kararın bugün Beştepe'de gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlığı Kabinesi toplantısı sonrasında açıklanacak.

Hafta sonu sokağa çıkma yasağı ne zaman sona erecek? diye merakla beklenirken Beştepe’de gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlığı Kabinesi toplantısı sonrasında açıklanması bekleniyor.

KABİNE TOPLANTISINDA SON KARAR VERİLECEK

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında yapılacak ve koronavirüsle mücadele ana gündemi ile toplanacak Kabine toplantısında Sağlık Bakanı Fahrettin Koca koronavirüs hakkında sunum yaparak son durumu açıklayacak. Bakan Koca’nın açıklamalaırnın ardından hafta sonu sokağa çıkma yasağı olup olmayacağı kararı verilecek.

ESNAFLAR MERAKLA BEKLEMEYE BAŞLADI

Öte yandan kabine toplantısının ardından esnafa yönelik tedbirlerle ilgili Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın daha önce “Vakaların belirli bir sayının altına düşmesiyle birlikte esnafımıza yönelik kısıtlamaların kademeli olarak gevşetilmesiyle ilgili takvimi de başlatmayı planlıyoruz.” açıklamasını hayata geçirecek kararın verilmesi bekleniyor.

OKULLARIN AÇILMASI MASADA OLACAK

Kabine toplantısında masaya yatırılacak bir başka konu da 1 Mart’ta ilkokulun tüm kademeleri ile 8 ve 12’nci sınıflarda yüz yüze eğitim olacak.