İşkur İş İlanlarıKamu PersonelleriPersonel Alımı

Ankara Beypazarı SYDV çalışacak personel arıyor!

Ankara Beypazarı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) bünyesinde çalışacak personel arandığı açıklandı.

Ankara Beypazarı ilçesinde bulunan Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı bünyesinde olan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) tarafından personel alım ilanı yayımlandı.

SYDV PERSONEL ALIMI BAŞVURULAR BUGÜN BAŞLADI

Ankara Beypazarı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) personel alım ilanına adaylar başvuruları bugün başladı. 19 Şubat tarihine kadar SYDV personel alımı başvuruları devam edecek.

SYDV PERSONEL ALIMI BAŞVURU ADRESİ

SYDV personel alım ilanına adaylar  ankara.beypazari@sydv.org.tr mail adresine özgeçmiş göndererek başvuru yapacakları bildirildi.

BAŞVURU ŞARTLARI

T.C. Vatandaşı olmak, en az lise mezunu olmak,

Medeni Hakları kullanma ehliyetine sahip olmak,

Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl sağlığı, vücut sağlığı ve engeli bulunmamak,

Bay adaylar için askerlik görevini yapmış veya muaf ya da askerlikle ilişkisi bulunmamak,

Türk Ceza Kanunun 53’üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl ve daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı işlenen suçlar, anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, zimmet, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötü kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin iflasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahrum olmamak, adli ve idari soruşturma sonucunda çalışmasına engel bir durum olmamak, söz konusu madde 657 sayılı kanun içeriğini kapsamaktadır.

18 yaşını bitirmiş olmak ve 50 yaşından gün almamış olmak,

Şoför adayları için en az 10 sene süre ile B Ehliyet Belgesine sahip olmak, SRC, Psikoteknik belgesine ve ilkyardım belgesine sahip olmak,

Sosyal iletişim becerisine sahip olmak,