Kültür-sanat

Eski ünlü gelin adaylarından Hanife Gürdal canlı yayında şok sözler! Kocam bana sahip çıkmıyor!

Evlendirme programıyla ünlenen eski ünlü gelin adaylarından Hanife Gürdal olaylı bir şekilde evlendiği eşi Kemal ile ilgili olarak canlı yayında şok ifadeler kullandı. Hanife Gürdal canlı yayında kocası Kemal'in kendisine sahip çıkmadığını dile getirerek ağladı.

Bir zamanların en fazla konuşulan isimlerinden olan eski ünlü gelin adaylarından Hanife Gürdal boşanma aşamasında olduğu eşi Kemal ile ilgili canlı yayında şok sözler kullandı.

KOCAM BANA SAHİP ÇIKMIYOR

Lerzan Mutlu’nun sunduğu programda Hanife Gürdal  eşi Kemal’e tepki göstererek kendisine sahip çıkmadığını dile getirdi. “Kocam bana sahip çıkmıyor” diyen Hanife, boşanma aşamasında olduğu eşine boşanıp boşanmama konusunda çok tereddüt yaşadıklarını dile getirerek kocasını sevdiğini onunla bir sorunu olmadığını ama kocasının ailesi ile ilgili çok büyük sıkıntılar yaşamasından dolayı kocasından boşanmak istediğini dile getirdi.

BOŞANMA KONUSUNDA KESİN KARARA VARAMADILAR

Hanife  ve eşi Kemal birbirlerini sevmelerine rağmen ailelerden kaynaklı sebeplerden dolayı yaşadıkları sıkıntıları canlı yayında dile getirerek boşanma konusunda aslında kesin bir karara varamadıklarını açıkladı.

PROGRAMI TERK ETTİ

 Hanife canlı yayın programına boşanmak istediği için davet edildiğini ama ve lakin eşini görünce eşinden boşanmak istemediğini programa sonunda dile getirerek eşinin yapmış olduğu açıklamalardan sonra sinir krizi geçirerek programı terk etti.

BUGÜN SON KARAR AÇIKLANACAK

Canlı yayın programında eşini sarılarak ben boşanmak istemiyorum demesine rağmen Hanife programın sonunda stüdyoyu terk etmesi izleyicilerin kafasında soru işaretleri oluşmasına neden oldu. Bugün de canlı yayında açıklanacak Son karar ile Hanife ve eşi Kemal boşanıp boş almayacağını duyuracak.