GenelGündemKültür-sanat

Ünlü gazeteci Nuray Şirin Göktaş hayatını kaybetti!

Gelen bir son dakika haberine göre bir süredir kanser tedavisi gören ünlü gazeteci Nuray Şirin Göktaş hayatını kaybetti. Ünlü gazetecinin vefatı, medya camiasını yasa boğdu. Detaylar haberimizde

Gazetecilik, basın müşavirliği, avukatlık ve noterlik gibi çeşitli alanlarda uzun yıllar boyunca çalışan Göktaş, 62 yaşında hayatını kaybetti. Bir süredir kanseri tedavisi gördüğü belirtilen ünlü gazetecinin kim olduğu araştırılıyor.

YARIN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANACAK

Gelen bilgiye göre ünlü gazeteci Nuray Şirin Göktaş’ın yarın saat 15.00 civarında Karşıyaka Mezarlığı Camii’nden yapılan son yolculuğu sonrasında uğurlanacak.

Gazeteci Göktaş’In vefatı üzerine Parlamento Muhabirleri Derneği (PMD) açıklama yaptı.

“ACIMIZ TARİFSİZ..”

Parlamento Muhabirleri Derneği yaptığı açıklamasında şu ifadeyi kaydetti:

“Gazeteci, saygın meslek büyüğümüz, Parlamento Muhabirleri Derneği’nin bir önceki Başkanı Hıdır Göktaş’ın değerli eşi, Sera Göktaş’ın çok kıymetli annesi Nuray Göktaş’ı yitirdik… Acımız tarifsiz. Sevgili Nuray’ı kaybetmenin derin üzüntüsü içerisindeyiz. Hıdır ve Sera Göktaş’ın acısını paylaşıyor; Nuray’a Allah’tan rahmet, ailesi, dostları, meslektaşlarına sabır ve başsağlığı diliyoruz. Işıklar içinde uyusun… Sevgili Nuray’ı yarın saat 15.00’te Karşıyaka Mezarlığı’ndaki camiden uğurlayacağız…”

NURAY GÖKTAŞ KİMDİR?

Nuray Göktaş, Ankara’nın Hukuk Fakültesi’nden mezun olarak eğitimini tamamladı. 1980’li yılların başında Nokta Dergisi’nde haftalık olarak gazetecilik yapmaya başladı. Aynı zamanda Hazine Müsteşarlığı’nda uzun yıllar boyunca görev yapan Göktaş, Makedonya Büyükelçiliği’nde de çalıştı.

Emekli olmaya karar veren Göktaş, kendisi ile aynı mesleği yapan Hıdır Göktaş ile evliydi. Ünlü gazetecinin cenazesi yarın son yolculuğuna uğurlanacak.