AlesSınavlar

ALES soru ve cevapları yayınlandı mı? 2021 ALES soru ve cevap anahtarı ne zaman açıklanacak?

Koronavirüs yüzünden ertelenen ALES sınavı bugün saat 10.00 itibariyle başladı. Yaklaşık 150 dakika sürecek olan sınavda adaylar, en yüksek puanı alabilmek için sınav kağıdı başında ter dökecek. Sınav sonrasında ALES soru cevapları yayınlandı mı? sorusu araştırılıyor. 88 sınav merkezinde yapılan sınavla ilgili detaylar haberimizde..

Sınava giren adaylar ve adayların yakınları, 2021 ALES soru cevapları ne zaman açıklanacak? sorusuna cevap arıyor. Bugün saat 10.00’da 81 ilde, 88 sınav merkezinde yapılan ALES sınavı sonrasında adaylar soruları ve cevapları incelemek için ALES soru ve cevap anahtarı araştırmasına başladı.

ALES SINAVI NE ZAMAN?

ALES sınavı saat 10.00’da başlayacak olup, 150 dakika boyunca devam edecek. 12.30’da sona erecek sınavın cevap anahtarı ve soru kitapçığı ne zaman yayınlanacak?

ALES SINAVINA GİRECEKLER YASAKTAN MUAF OLACAK

Geçtiğimiz günlerde alınan karara göre ALES sınavına girecek olan adaylar ve adayların yanında eşlik edecek refakatçiler, sokağa çıkma kısıtlamasından muaf tutulacak. Bununla birlikte, ALES sınavında görevli olan eğitmenler de sokağa çıkma yasağından muaf olacak.

ALES SINAV SORULARI VE CEVAP ANAHTARI YAYINLANDI MI?

ALES sınav soruları e cevap anahtarları henüz yayımlanmadı. 150 dakika sürecek olan sınav sona erdikten belirli bir süre sonra sınav soruları ve cevap anahtarı yayımlanıyor. 21 Şubat ALES sınavı soru kitapçığı ve cevap anahtarı yayım tarihi ile ilgili henüz net bir açıklama gelmedi.