Kültür-sanat

Survivor Batuhan anlatırken gözyaşlarını tutamadı! 5 hafta..

TV8’in en çok izlenilen yarışma programlarından biri olan Survivor her yıl olduğu gibi bu yılda ilgiyle takip ediliyor. Dün akşam yayınlanan son bölümünde ünlüler takımında yarışan Survivor Batuhan rüyasında gördüklerini anlatırken, gözyaşlarını tutamadı.

Survivor parkurlarda nefes kesmeye devam ederken, yarışmacıların ailelerine olan özlem ele alındığında duygusal dakikalara sahne oluyor. Ünlüler dün dokunulmazlığı kaybederek bir isim çıkardılar. Konseyde adı çıkan isim, yarışmaya yeni katılan Survivor Yiğit Oruçoğlu oldu.

Yiğit, konseyde adı çıktıktan sonra, “Potadayım. Buraya yeni geldim. Daha önümde çok uzun yollar var. Pes etmeyeceğim ve mücadele edeceğim. Takım arkadaşlarıma saygı duyuyorum. Herkes istediği ismi yazabilir. Benim için oy atan herkese teşekkür ediyorum” açıklamasını yaptı.

RÜYASINI ANLATIRKEN GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

Survivor Batuhan Karacakaya ise gördüğü rüyasını anlatırken gözyaşlarını tutamadı. Karakacakaya, rüyasını, “Özellikle ailemi gördüm. Eve giriyordum ses çıkarmadan. Annem kız kardeşim babam televizyon izliyor. Televizyonda Acun abi haftanın SMS birincisi Batuhan diyor. Baya seviniyorlar. Kız kardeşim ayağa kalkıyor. Ben onların arkasındayım. Onlara hiçbir şey söyleyemiyorum. Ben buradayım diyemiyorum. O mutluluklarını paylaşmayı o kadar çok isterdim ki. Rüyamdan ağlayarak uyandım. Burası o kadar garip ki, hiç bir etkileşimin yok. Bir video, bir fotoğraf. Onlardan alacağım bir cümle beni o kadar mutlu eder ki.

Rüyamdan çok etkilendim. Bir daha da uyuyamadım. Onları aşırı özlemişim. Kim bilir nasıl mutlu olmuşlardır. Onları çok seviyorum. Burada kaldığım sürece bu beni daha da güçlendirecek. Ben güçlüyüm, onları gururlandırmaya devam edeceğim. 5 hafta aç kalayım böyle güçlü durmaya devam ederim” şeklinde anlattı.