Ekonomi

Güncel kredi faiz oranları! Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank kredi faizleri ne kadar?

Koornavirüs salgını döneminde vatandaşlar ihtiyaçlarını karşılamak için bankaların vermiş olduğu kredi paketleri üzerinden geçimlerini sağlamaya çalışıyor. Bu sebeple bankaların güncel faiz kredi oranları da en çok araştırılan konular arasında yerini alıyor. Peki, Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfank güncel kredi faizleri ne kadar?

Kredi çekmek isteyenler için kamu bankaları olan Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank kredi faiz oranları tüketici kredisi, taşıt kredisi ve konut kredisi faiz oranlarıyla birlikte haberimizde derlenmiştir. Güncel kredi faiz oranlar 2021..

Vatandaşlar düşük faizli kredi çekmek için sürekli olarak kamu bankalarının sunduğu faiz oranlarını araştırıyor. Belirli aralıklarda değişen kamu bankası kredi faiz oranları en güncel haliyle haberimizde..

KREDİ FAİZ ORANLARI NE KADAR?

Kredi çekmek isteyenler, krediyi kullanmadan önce bankaların sunduğu faiz oranlarını araştırıyor. En düşük faiz avantajından yararlanarak kredi çekmek isteyen vatandaşlar bütçeleri sarsmadan ihtiyaçlarını karşılamak istiyor. İşte Halkbank, Ziraat Bankası ve Vakıfbank kredi faiz oranları..

HALKBANK FAİZ ORANLARI 2021

İhtiyaç Kredisi: 1,62

Taşıt Kredisi: 1,62

Konut Kredisi: 1,42

Halkbank kredi paketleri ile ilgili detaylar için tıklayın!

VAKIFBANK

İhtiyaç Kredisi: 1,70

Taşıt Kredisi: 1,52

SarıPanjur Konut Kredisi: 1,40

Vakıfbank kredi paketleri ile ilgili detaylar için tıklayın!

ZİRAAT BANKASI

İhtiyaç Kredisi (Tüketici Kredisi): 1,64

Taşıt Kredisi: 1,64

Konut Kredisi: 1,47

Ziraat Bankası kredi paketleri ile ilgili detaylar için tıklayın!