Ekonomi

Banka duyurdu: 28 Şubat’a kadar e-Devlet üzerinden başvurana 1.200 TL karşılıksız ödeme yapılacak!

Türkiye’de yaklaşık 13 milyon emekli bulunuyor. Emekliler maaşlarını 3 yıl boyunca belirledikleri bir bankadan çekme sözü verirlerse ikramiye ödemesi alabiliyorlar. Bu kapsamda Garanti Bankası duyuruda bulundu. Garanti BBVA tarafından yapılan açıklamada, “Emekli maaşını 3 yıl boyunca Garanti BBVA’dan alma taahhüdü veren emekliler, ek ürün koşulu olmadan, 1.200 TL’ye varan nakit promosyon fırsatından yararlanabilecek.” İfadeleri kullanıldı.

Emekliler gelirini arttırmanın yollarını arıyorlar. Bankalar tarafından verilen promosyon ödemeleri ise emeklilere nefes oluyor. Bu kapsamda açıklama yapan Garanti BBVA 1-28 Şubat 2021 tarihleri arasında 3 yıl maaşlarını şubelerinden çekme sözü verene, 1.200 TL’ye varan ödeme yapılacağını bildirdi.

Bankadan yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

Garanti BBVA ve Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) arasında imzalanan protokol ile, 1-28 Şubat 2021 tarihleri arasında emekli maaşını 3 yıl boyunca Garanti BBVA’dan alma taahhüdü veren emekliler, ek ürün koşulu olmadan, 1.200 TL’ye varan nakit promosyon fırsatından yararlanabilecek.

Garanti BBVA, 1.500 liraya kadar emekli maaşı alanlara 800 lira, 1.500-2.500 lira arasında emekli maaşı alanlara 1.000 lira, 2.500 lira ve üstünde maaş alanlara ise 1.200 lira nakit promosyon ödemesi yapacak.

Garanti BBVA’lı emekliler şubeye gitmeye gerek kalmadan, ATM, mobil veya internet bankacılığı aracılığıyla maaşlarını kolayca Garanti BBVA’ya taşıyabilecek.

Emekli Maaşım için Garanti BBVA’yı Nasıl Seçerim?

Yeni emekli olacağım:

Yeni emekli olacaklar artık ilk maaş bankası olarak Garanti BBVA’yı seçebiliyor!

SSK ve Bağkur’dan emekli olacaklar, e-devletten veya SGK Müdürlükleri aracılığıyla dolduracakları Tahsis Talep ve Beyan Taahhüt Belgesi’nde,

Emekli Sandığı’ndan emekli olacaklar ise çalışmakta oldukları kuruma iletecekleri emeklilik başvuru dilekçesinde “Garanti BBVA”yı tercih edebiliyor.

Emekliyim, şu anda maaşımı başka bankadan alıyorum:

Tüm emekliler, en yakın Garanti BBVA şubesine yalnızca nüfus cüzdanıyla kolayca banka değişikliği yapabiliyor.
Ayrıca şubeye gelmeden, e-devlet’ten de görseldeki adımları izleyerek kolayca banka değişikliği işleminizi gerçekleştirebilirsiniz. E-devlet’e Garanti BBVA İnternet Bankacılığı aracılığıyla veya PTT’den alacağınız şifre ile giriş yapabilirsiniz.

Bankamız müşterisi olup Emekli maaşını farklı bir bankadan yada PTT aracılığı ile alan ve maaşında hiçbir bloke bulunmayan müşterilerimiz, Mobil Bankacılık veya Garanti BBVA Müşteri İletişim Merkezi aracılığı ile emekli maaşını bankamıza aktarabilecek ve promosyon talep edebilecektir.