Engelli Personel Alım İlanlarıİş İlanlarıÖzel Sektör İş İlanları

Sağlık Bakanlığı MHRS müşteri temsilcisi alıyor! MHRS engelli müşteri temsilcisi başvuru ekranı!

Sağlık Bakanlığı’nın çağrı merkezi ayaklarından biri olan Assistt yeni personel alım ilanı yayımlandı. Yayımlanan ilana göre Sağlık Bakanlığı Merkezi Hekim Randevu Sistemi (MHRS) çağrı merkezi engelli müşteri temsilcisi alınacağı duyuruldu. Başvurular bugün itibariyle başladığı belirtildi. Rize bölgesine yapılacak olan alımda MHRS engelli müşteri temsilcisi başvuru ekranı haberimize eklendi.

Bakanlığa bağlı kurum olan Assistt  her gün çeşitli iller için yeni personel alım ilanı yayımlıyor. Çağrı merkezi müşteri temsilcisi olarak yapılan alımlara son olarak bir yenisi daha eklendi. Son ilana göre Rize MHRS engelli müşteri temsilcisi alınacağı duyuruldu. Peki, MHRS personel alım başvuru şartları neler?

 

BAŞVURU ŞARTLARI

MHRS çağrı merkezinde görev almak isteyen adayların taşıması gereken bir takımb aşvuru şartları açıklandı. Başvuru şartları şu şekilde:

Sağlık Bakanlığı Merkezi Hekim Randevu Sistemi (MHRS) Projesinin çağrı merkezinde çalışabilecek, iletişimi seven, işine anlam katmak isteyen, tutkumuzu ve başarı hikayemizi paylaşacak çalışma arkadaşları arıyoruz.

Telefonda etkili iletişim kurabiliyor ve bundan keyif alıyorsan,

Diksiyonuna ve ifade biçimine güveniyorsan,

Lise ve üzeri öğrenimini tamamladıysan,

MS Office programlarını etkin şekilde kullanabiliyorsan,

(Erkek adaylar için) Askerliğini tamamladıysan ya da en az 2 yıl tecil ettirdiysen,

% 40 ve üzeri engel raporun bulunuyorsa,

Çağrı karşılamaya engel bir durumun bulunmuyorsa,

Rize’de yaşıyor ya da yaşayabilecek durumdaysan…

MHRS İŞ TANIMI NEDİR?

Sağlık Bakanlığı’nın Merkezi Hekim Randevu Sistemi olan ve ALO 182 ile vatandaşları ulaşabildiği hat üzerinde çalışabilecek çağrı merkezi elemanı alınacak. Asisstt çalışmak isteyenler için iş tanımını şu şekilde yaptı:

Rize’deki çağrı merkezimizde müşteri temsilcisi olarak müşterilerimizden gelen çağrıları yanıtlıyor olacaksın.

Yapacağın şey, müşterimizin yaşadığı sorunlara çözüm üretmek, talebini dinlemek, ihtiyacını karşılamak, yönlendirme yapmak, faydalanabileceği kampanyalar hakkında bilgi vermek ve konuşmanın sonunda memnuniyetle telefonu kapatmasını sağlamak. Profesyonel ve çözüm odaklı yaklaşımınla, müşterimizin hayatını kolaylaştırırken kendi hayatına da anlam katmak…

Çünkü biz her sabah, iletişime geçtiğimiz insanların hayatında bir fark yaratmak için işe koyuluyoruz. İşimizin “telefonda konuşma”nın çok daha ötesinde olduğunu ve her kelimemizle insanların yaşamına dokunduğumuzu biliyoruz…

Sana Ne Sunuyoruz?

Dinamik bir çalışma ortamı,

Eğitim olanaklarıyla kişisel ve profesyonel gelişim fırsatları,

Büyük bir ailenin üyesi olmanın gururu,

Her geçen gün büyüyen bir işin parçası olmanın güven ve rahatlığı ile kariyerinde fark yaratabiliriz.

ASSİSTT MHRS (ALO 182) İLANINI VE DİĞER İLANLARI İNCELEMEK İÇİN TIKLAYIN