Kültür-sanat

Sadakatsiz dizisi yarın çok konuşulacak: İkinci fragmanda görüldü!

Kanal D ekranlarında yayınlanarak izleyici karşısına çıkan Sadakatsiz Dizisi yarın yine çok konuşulacak bir bölümle geliyor. Dizinin ikinci fragmanında Sinan karakterini Cemal Hünal’ın da dahil olduğu görüldü.

Her hafta Sadakatsiz dizisi gündeme bomba gibi düşmeye devam ediyor. Bu hafta için yayınlanan fragman ise dizi izleyicilerini şok etti.

19. Bölüm 2. Fragmanında diziye Survivor programından ayrılan Cemal Hünal’ın da dahil olduğu görüldü. Peki, yeni bölümde neler olacak? İşte cevabı…

Sadakatsiz 19. Bölüm 2. Fragmanında neler oldu?

Asya’nın arkadaşı Sinan, Tekirdağ’a Asya’yı görmeye gelir. Aniden çıkan bu misafir Asya’yı oldukça mutlu etmiştir. Sinan’ın teklifiyle Asya küçük bir tatil için İstanbul’a gelir. Volkan Ali’yi arayıp annesinin nerede olduğunu sorunca aldığı cevap karşısında çılgına döner. İstanbul’a Asya ve Sinan’ın yemek yediği otele baskın yapar. Ancak bu kez yakayı öyle kolay sıyıramayacaktır. Sinan ile kavga eden Volkan kaldığı otele dönünce Derin’den bir mektup bulur. Her şeyden vazgeçen Derin, Volkan’a artık Asya’ya dönebileceğini söylemiştir.