İş İlanlarıİşkur İş İlanlarıÖzel Sektör İş İlanları

Türk Telekom 5.000 TL maaşla personel alıyor!

İş arayan vatandaşlar için Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden Türk Telekom personel alım ilanları yayımlandı. Yayımlanan ilana göre satış temsilcisi arandığı ve işe alınan adaylara 5.000 TL maaşla personel alınacağı belirtildi. Türk Telekom personel alım detayları ve başvuru linki haberimizde mevcut

Satış temsilcisi iş ilanları araştırması yapanlar için yeni ilan yayımlandı. Türk Telekom yayımladığı personel alım ilanlarına ilişkin, İstanbul Anadolu yakasında ikamet eden adayların CV’lerinin inceleneceğini belirtti.

EN AZ LİSE MEZUNU ADAYLAR ALINACAK

İlkokul mezunu personel alım ilanları araştırması yapanlar İŞKUR ilanları sayfasına bakıyor. Türk Telekom personel alımında başvuruda bulunmak isteyen adayların en az ilkokul mezunu olması gerektiği belirtilirken, yaş şartı 19 -35 olarak ifade edildi. İstanbul’da yapılacak olan alımda tercih edilen ikamet ilçeleri şu şekilde ifade edildi:

SANCAKTEPE ,  ATAŞEHİR ,  SULTANBEYLİ ,  MALTEPE ,  ÜMRANİYE ,  PENDİK ,  ÜSKÜDAR ,  KARTAL ,  KADIKÖY

5.000 TL MAAŞ VERİLECEK

Yayımlanan ilanda maaş bilgisine de yer verildi. Ücret ve diğer bilgiler kategorisinde yer alan detaylara göre en az ücret 5.000 TL (AGİ Dahil Değil) en çok ücret 7.000 TL olarak belirtildi.

TÜRK TELEKOM PERSONEL ALIM ŞARTLARI NELER?

Türk Telekom personel alım şartları İŞKUR ilanları üzerinden detaylı bir şekilde açıklandı. Türk Telekom Satış temsilcisi personel alım şartları şu şekilde ifade edildi:

İkna kabiliyeti güçlü,

Diksiyonu düzgün,

Dış görünüşüne özen gösteren,

Satış konusunda kariyer hedefi bulunan,

Kurumsal müşteri portföyü yönetebilen.

BAŞVURU DETAYLARINI İNCELEMEK VE BAŞVURUDA BULUNMAK İÇİN BURAYA TIKLAYIN