Genel

Kandilli Rasathanesi son dakika duyurdu! Korkutan deprem! Çok sayıda ilde hissedildi!

Gelen bir son dakika haberine göre Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü (KRDAE) deprem açıklaması yaptı. Yapılan açıklamada Muş’ta deprem olduğunu duyuran Kandili deprem büyüklüğü, merkez üssü ve diğer verileri aktardı.

Kandilli Rasathanesi son dakika deprem açıklaması yaptı. Muş’ta az önce 4,2 şiddetinde deprem oldu. Muşta’ta meydana gelen depremin pek çok ilde hissedildiği kaydedildi. Muş depremi için son veriler haberimizin devamında mevcut..

DEPREMİN ŞİDDETİ

Muş depremi saat 12.48 sularında 4,2 şiddetinde gerçekleşti. Depremin merkez üssü Alabalık – Varto olarak ifade edilirken, derinliği 2,5 km olarak ifade edildi. Peki, Türkiye’de meydana gelen son depremler ne zaman oldu? Kandilli son dakika deprem açıklaması haberimize eklenmiştir.

AFAD’DA DEPREM AÇIKLAMASI YAPTI

Kandilli’den sonra Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı da deprem açıklaması yaptı. AFAD’ın verilerine göre saat 12.48 sularında meydana gelen depremin şiddeti 4,1 olarak ifade edilirken, depremin merkez üssü Bingöl olarak kaydedildi.

Türkiye’de meydana gelen depremler, Kandilli Rasathanesi tarafından şu şekilde sıralandı: