İşkur İş İlanları

151 Akaryakıt Satış Elemanı Alımı Yapılacak: Başvurular İŞKUR Üzerinden!

Corona virüsü salgını döneminde iş arayan vatandaşlar, internet sayfalarında eleman alım ilanlarını araştırıyorlar. Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) resmi internet sayfası üzerinden yeni personel alım ilanlarını yayınlandı. Kurum tarafından yayınlanan ilanlarda 151 akaryakıt satış elemanı alımı yapılacağı görüldü.

Bu sene iş arayan vatandaşlar için İŞKUR yeni ilanlar yayınlamaya devam ediyor. Kurum tarafından verilen ilanlarda 151 akaryakıt satış elemanı alımı yapılacağı görüldü. Söz konusu ilanlara başvuru yapmak isteyen vatandaşların en az ilkokul mezunu olmaları gerekiyor. Farklı şehirler ve şirketler için yayınlanan ilanlara başvuru işlemleri ise İŞKUR üzerinden online olarak gerçekleştirilecek.

İŞKUR ÜZERİNDEN YAYINLANAN İLANLARA BAŞVURU YAPABİLMEK İÇİN DETAYLAR

İş aramanın ilk adımı kayıttır. Kurum hizmetlerinden yararlanmak isteyen iş arayanların Kurum portalına üye olarak veya şahsen Kurum ünitelerine başvurarak kayıt olmaları zorunludur. Başarılı bir eşleştirme için hem açık iş hem de iş arayan kişi hakkında tam ve doğru bilgilerin bulunması zorunludur. Gerek internet üzerinden gerekse Kurum personeli aracılığı ile kayıt yaptıracak olanların kendileri ile ilgili bilgileri tam ve doğru olarak yansıtmaları uygun işe yerleştirilmelerinde oldukça önemlidir. Bu nedenle, lütfen kişisel, iletişim, eğitim, meslek ve diğer bilgilerinizi tam ve doğru olarak sisteme giriniz. Özgeçmişinizde eğitim ve meslek bilgileri girilmeden kaydınız aktife alınmamaktadır.

İŞKUR 151 Akaryakıt Satış Elemanı Alımı İlanlarına Ulaşmak İçin Tıklayınız.